Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ: ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ



Σκηνές απείρου κάλλους στην ολομέλεια της Βουλής, με τους Δένδια (ΝΔ) και Αναγνωστοπούλου (Σύριζα) να επιδίδονται σε μια θεατρική κοκορομαχία στην οποία έθεσε τέλος ο συναγωνιστής Καρακώστας, προτρέποντας το προεδρείο της Βουλής να καλέσει το φρούραρχο, καθώς Δένδιας και Αναγνωστοπούλου απαξιώνουν το κοινοβούλιο!
Αγενέστατα, ο βουλευτής της ΝΔ Δένδιας συνέχισε να φωνασκεί, ενώ το λόγο είχε ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος απευθύνθηκε ξανά προς το προεδρείο ζητώντας να γίνει παρατήρηση στον αναιδή πρώην υπουργό, ώστε εκείνος να σταματήσει ή να αποχωρήσει, όπερ και εγένετο.
Στην τοποθέτησή του, ο συναγωνιστής Καρακώστας στηλίτευσε τις πρακτικές της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ με το αίσχος των τροπολογιών, πρακτικές που καταδεικνύουν πως η αριστερά δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τη μνημονιακή κεντροδεξιά.
Επισήμανε δε, πως ο Ορθόδοξος Χριστιανικός χαρακτήρας της δημόσιας παιδείας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, δεν επιδέχεται μεταβολές, καθότι καθορίζεται στα θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος, τα οποία δεν επιδέχονται αναθεώρησης.