Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ: ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΒΙΝΤΕΟ



Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την κατάσταση στην περιοχή της Μεσογείου και την ανάγκη για μια διαφορετική προσέγγιση της ΕΕ όσον αφορά τη μετανάστευση και επισήμανε ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αποτύχει παταγωδώς στην αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, τονίζοντας ότι, άμεσες και εφικτές λύσεις υπάρχουν αλλά μπορούν να υλοποιηθούν μόνο με εθνικιστικές κυβερνήσεις.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Κύριε Πρόεδρε,
Παταγώδης αποτυχία. Είναι ο ακριβέστατος όρος να χαρακτηρίσουμε τις προσπάθειες της Ένωσης για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.
Αυτό συμβαίνει διότι, δεν αναζητούμε τα αίτια της μετανάστευσης, λαθραίας ή μη, από τη μέση Ανατολή και την Αφρική στις Ευρωπαϊκές χώρες. Αντιθέτως, επιδιώκουμε να ασχοληθούμε με τα αποτελέσματά της. Πιο ανώδυνο και οικονομικά κερδοφόρο για τους φιλοχρήματους Ευρωπαίους ηγέτες.
Η πολιτική της μαζικής μετανάστευσης δεν αποτελεί λύση στο δημογραφικό και εργασιακό πρόβλημα της Ευρώπης. Αντίθετα οδηγεί σε πληθυσμιακή αλλοίωση, διάλυση του κοινωνικού ιστού και δυστυχώς ισλαμοποίηση με τα παρελκόμενα της δημιουργίας τζιχαντιστικών τρομοκρατικών θυλάκων.
Η πολιτική ανοικτών συνόρων αποτελεί κίνητρο και ενθάρρυνση για μεγαλύτερη εισβολή λαθρομεταναστών στην Ευρώπη. Μία Ευρώπη που στο βωμό της πολυπολιτισμικότητας και της διαφορετικότητας έχει χάσει τις ηθικές της αξίες και επιδιώκει την απώλεια της εθνικής συνείδησης και ομοιογένειας των κρατών μελών.
Άμεσες και εφικτές λύσεις υπάρχουν:
  • Ακύρωση της συμφωνίας με την Τουρκία
  • Επαναφορά της προστασίας των εθνικών συνόρων
  • Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών
  • Ποινικό αδίκημα η παράνομη είσοδος
  • Αυστηρότατες ποινές στους λαθροδιακινητές
Αυτά όμως μπορούν να υλοποιηθούν μόνο με εθνικιστικές κυβερνήσεις. Ευχαριστώ"
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής