Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Π. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙ”: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ!



Το θέατρο των δήθεν σκληρών διαπραγματεύσεων και της μνημονιακής αξιολόγησης κατέδειξε σε συνέντευξή του στο radio1d.gr ο βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος.
Ο συναγωνιστής σημείωσε πως είναι καταστρεπτική η μνημονιακή διακυβέρνηση της χώρας και μόνο μια πορεία εκτός μνημονίου μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα. Επίσης, τόνισε πως η μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη στη χώρα είναι η Χρυσή Αυγή, αφού η Λαϊκή Ενότητα και το Κομμουνιστικό Κόμμα προτείνουν λύσεις του... 1906 για την Ελλάδα του σήμερα.
Σχετικά με τη διαφθορά στο χώρο της Δικαιοσύνης, ο Π. Ηλιόπουλος επεσήμανε όσα συνέβησαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου "κάρφωσε" τον Σαμαρά για το ηχητικό ντοκουμέντο της σκευωρίας.
Τέλος, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή συνεχώς ανεβαίνει χωρίς να αλλάζει καθόλου τις πάγιες Εθνικές θέσεις της.
Κλείνοντας, ο βουλευτής Μαγνησίας είπε πως το νέο κόμμα Καρατζαφέρη - Μπαλτάκου είναι δημιούργημα του κατεστημένου και αν και φιλοδοξεί να κόψει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή, δεν πρόκειται να τα καταφέρει.