Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ “ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ



Η Βουλευτής Β' Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια, στην αγόρευσή της από βήματος Βουλής για την ψήφιση του επαίσχυντου σχεδίου νόμου «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του ν. 4334/2015» κατέκρινε την υποκριτική στάση των ψευτοδημοκρατών βουλευτών, οι οποίοι δεν επιδεικνύουν την ανάλογη συνέπεια μεταξύ των λόγων και των έργων τους καθώς, ενώ παραδέχονται την βαρβαρότητα των νέων μνημονιακών μέτρων, τα υπερψηφίζουν ελαφρά την καρδία.
Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια απαίτησε, από τους φιλομνημονιακούς της συγκυβέρνησης και της υποτιθέμενης αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΝΔ, να πουν την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, ότι δηλαδή όλα γίνονται για να σωθούν οι πλουτοκράτες κρατούντες και οι τράπεζες.
Η Συναγωνίστρια κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» συμβαδίζει με τους κεφαλαιοκράτες και συνεχίζει το έργο των προκατόχων της, με συνεχείς δανεισμούς από τους διεθνείς τοκογλύφους και ολοκληρωτική φτωχοποίηση των Ελλήνων, ενώ όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές έχουν πλέον αποδείξει ότι ενεργούν ως εντεταλμένοι υπάλληλοι ξένων αφεντικών.
Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια επεσήμανε τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ Αθηνών, Β. Αλεξανδρής, περί πολιτικού πραξικοπήματος, καθώς έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και η δημοκρατία, όπου το ελληνικό Κοινοβούλιο, αντί να νομοθετεί, επικυρώνει εισαγόμενους και αντεθνικούς νόμους.
Τέλος, η κα Ζαρούλια υπενθύμισε ότι η στάση της Χρυσής Αυγής είναι σταθερή και αμετάβλητη και είναι η μόνη Εθνική Πολιτική δύναμη, που δεν παίζει με την αξιοπρέπεια, την νοημοσύνη και τα νεύρα των Ελλήνων.