Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Π. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΧΘΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ - 2 ΒΙΝΤΕΟ



Σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλίας παρουσίασε της θέσεις της Χρυσής Αυγής για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή είναι πλέον ουσιαστικά το μοναδικό αντιμνημονιακό κόμμα της χώρας και η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την απεμπλοκή της Ελλάδας από τα μνημόνια και τις πολιτικές υποτέλειας που ακολουθεί σύσσωμο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα.
Οι μάσκες έπεσαν και κάθε ίχνος αξιοπιστίας που μπορεί να είχε προσωπικά ο Τσίπρας εξαϋλώθηκε. Με την συμφωνία που φέρνει προς ψήφιση στην Ελληνική βουλή στην ουσία καταργεί την νωπή λαϊκή εντολή του Ελληνικού λαού στις 25 Ιανουαρίου και στις 5 Ιουλίου η οποία ήταν ξεκάθαρη: ΟΧΙ στα μνημόνια και την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας! Έχοντας μία τόσο νωπή και ξεκάθαρη εντολή, η συμφωνία αυτή είναι μια προδοσία των ίδιων των ψηφοφόρων του Σύριζα αλλά και του συνόλου των Ελλήνων που πίστεψαν για ακόμα μια φορά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των πολιτικάντηδων κάθε απόχρωσης.
Δεν πέρασαν ούτε 5 μήνες για να εφαρμόσει ο Τσίπρας όλα όσα κατήγγειλε τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση και μάλιστα στην χειρότερη μορφή τους! Κάποιοι κακόβουλοι προσπάθησαν να ταυτίσουν το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής, στο δημοψήφισμα, με την θέση του Σύριζα. Είμαστε ξεκάθαροι ότι λέμε το ίδιο ηχηρό ΟΧΙ τόσο στους τοκογλύφους όσο και στα εξοντωτικά μέτρα που προτείνει η Ελληνική κυβέρνηση.
Το οξύμωρο όμως στην υπόθεση του δήθεν δημοψηφίσματος είναι ότι τελικά ο Τσίπρας συμφώνησε σε πολύ χειρότερα μέτρα από αυτά που απέρριψαν οι Έλληνες με το ΟΧΙ. Ο Συναγωνιστής δεν άφησε ασχολίαστη επίσης την στάση του Καμένου και των ΑΝΕΛ, οι οποίοι καταπάτησαν όσες “κόκκινες γραμμές” είχαν βάλει προεκλογικά αλλά κυρίως μετεκλογικά για την συμμετοχή τους στην κυβέρνηση.
Η Χρυσή Αυγή σταθερή και αταλάντευτη στις θέσεις της συνεχίζει τον Αγώνα για την ανάκτηση της Εθνικής μας κυριαρχίας και την οριστική απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια της υποτέλειας!