Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

“Μνήμη θανάτου” σε τηλεόραση και διαδίκτυο για την Χρυσή Αυγή


Στην Αρχαία Αίγυπτο και στην συνέχεια την Αρχαία Ρώμη υπήρχε η περίφημη “μνήμη θανάτου”. Τιμωρούσαν και μετά θάνατον όποιους ήταν αντίθετοι με την εκάστοτε εξουσία διαγράφοντας από τον τάφο του ακόμη και το όνομά του.
Ανάλογη τακτική χρησιμοποιεί το σύστημα και για την Χρυσή Αυγή. Χωρίς να παραλείπει να επαναλαμβάνει μονότονα ότι κλείνουν συνεχώς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, (χωρίς να λέει ποια γραφεία κλείνουν) και ότι φεύγουν από το κόμμα τα περιφερειακά στελέχη χωρίς επίσης να αναφέρει ονόματα πέραν ελαχίστων πανελληνίως αγνώστων προσώπων, αφού σκορπά λοιπόν με έναν μεθοδευμένο ψυχολογικό πόλεμο ένα κλίμα καταστροφής, παραλείπει ό,τι δεν το συμφέρει.
Όλες οι εφημερίδες και όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες έγραψαν και γράφουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει ιστοσελίδα! Φαίνεται πως είναι φάντασμα η ιστοσελίδα που βλέπετε μπροστά σας και η οποία λειτουργεί για τρεις και πλέον εβδομάδες! Αλλά και στις μηχανές αναζητήσεως θέτοντας το "Xρυσή Aυγή δεν παραπέμπουν όπως θα έπρεπε στο xrisiavgi.com 
Όσο για τους τηλεοπτικούς σταθμούς και εκεί λάσπη και ψέματα και καμία αναφορά στα δημοσιεύματα του Κινήματός μας, τα οποία μπορούν και βλέπουν ασφαλώς τόσο στην ιστοσελίδα μας όσο και στους λογαριασμούς τουίτερ των στελεχών του Κινήματός μας.
Ευρισκόμεθα ενώπιον μιας συντονισμένης και καλά μεθοδευμένης επιχειρήσεως απέναντι στην οποία πρέπει να αντιδράσουμε και για αυτό όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες πρέπει να προβάλουν και να διαδώσουν την νέα ιστοσελίδα του Κινήματος και να πυκνώσουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής στα καλέσματα που θα γίνουν στις επόμενες ημέρες.