Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Γιατί οι… αντιτρομοκράτες της ΝΔ κρατάνε τον Κουφοντίνα σε «φυλακές πολυτελείας»;

Ήταν Αύγουστος του 2018, όταν η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» αποφάσισε τη μεταγωγή του αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα στις… αγροτικές φυλακές του Βόλου!
Έτσι, ο εν λόγω έγινε ο πρώτος τρομοκράτης –και μάλιστα αμετανόητος!- σ’ ολόκληρο τον κόσμο, που εκτίει την ποινή του σε φυλακές με ημιελεύθερο καθεστώς, όπου η κάθε μέρα πιάνεται διπλή!
Σφοδρή ήταν τότε η αντίδραση των «αντιτρομοκρατών» της Νουδούλας.
Άμεσα, ο Κούλης έγραψε σχετικά στον λογαριασμό του στο Twitter: «Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ.Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σάς επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση, του κατά συρροή δολοφόνου;». 
Ευθύς αμέσως ακολούθησε η αδερφή του, Ντόρα, η οποία με ανάρτηση της στο Twitter αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είστε ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα».
Την σκυτάλη πήρε ο πολύς Δένδιας, ο οποίος παρατήρησε:
«Με τη μεταγωγή του τρομοκράτη και καταδικασμένου 16 φορές σε ισόβια Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές, η κυβέρνηση της απόλυτης φαιδρότητας επιδεικνύει ασέβεια για μία ακόμη φορά στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας».
Τέλος, κατακεραύνωσε την κυβέρνηση η Αλεξία Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ:
«Για εμάς όλους, και όταν λέω όλους εννοώ όλες τις οικογένειες των θυμάτων του κ. Κουφοντίνα προσωπικώς αλλά και της 17 Νοέμβρη συνολικά, αυτό έρχεται ως κερασάκι σε μία τούρτα των τριών τελευταίων χρόνων, όπου η μία απόκλιση απέναντι στους νεκρούς μας έρχεται πάνω στην άλλη».
Θα περίμενε κανείς, πως μία από τις πρώτες πράξεις της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη, θα ήταν η μεταγωγή του αρχιτρομοκράτη από τις «φυλακές πολυτελείας» στον Κορυδαλλό. Ωστόσο, έχουν περάσει 2 ½ μήνες από την 7η Ιουλίου, κι ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο, ούτε μιλάει κανείς γι’ αυτό. Γιατί άραγε; Λέτε να το… ξέχασαν ο Κούλης και το σόι του, ή μήπως εκείνα τα μεγάλα λόγια που ειπώθηκαν τότε που μετήχθη ο αρχιδολοφόνος στις «φυλακές πολυτελείας» ήτανε λόγια του αέρος, για λαϊκή κατανάλωση και για «ψάρεμα» δεξιών ψηφοφόρων;