Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Γεώργιος Γερμενής: «Φοβού τους Δαναούς»

Γεώργιος Γερμενής: «Φοβού τους Δαναούς»

Άρθρο του παρανόμως έγκλειστου Συναγωνιστού και Βουλευτού Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεώργιου Γερμενή στην εφημερίδα "Εμπρός"

Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που κάποιοι κύκλοι είτε από Μαξίμου-Συγγρού, είτε κάποιων μπαρμπάδων δήθεν πατριωτών κομμουνιστοφάγων, μιλούν για την επικινδυνότητα του ενδεχομένου να κυβερνήσει κάποια στιγμή η Αριστερά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια τέτοια πόλωση στις εκλογές του Μαΐου-Ιουνίου του 2012 αλλά και στις μετέπειτα ευρωεκλογές. Πόσο μάλλον τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι  προ των πυλών σε ένα τέτοιο υπαρκτό πια σενάριο. Διαδίδουν λοιπόν ότι έρχεται το τέλος της Πατρίδος υπό τον φόβο να κυβερνήσει ο κομμουνισμός, για αυτό και θα πρέπει οι εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες να στηρίξουν ξανά την Νέα Δημοκρατία! Συγκεκριμένα αυτή η καραμέλα για την δήθεν πατριωτική στάση της ΝΔ στα εθνικά θέματα, αλλά και σε ζητήματα που προκύπτουν στο εσωτερικό της χώρας με προσανατολισμό την κοινή βιωσιμότητα των Ελλήνων όσον αφορά θρησκεία και οικογένεια, κρατά από την δεκαετία του '80. Είναι όμως έτσι; Είναι αληθές ότι η Νουδούλα ήταν ή είναι ένα πατριωτικό κόμμα;
Φυσικά και όχι! Θα έλεγα πως είναι και ήταν το κόμμα ενός ακραίου νεοφιλελευθερισμού! Και θα γίνω πιο συγκεκριμένος αμέσως παρακάτω.

Πρώτα όμως να ξεκαθαρίσουμε πως ο  Mister Alexis Tsipras με το ζελέ-μπριγιαντίνη στο μαλλί δεν είναι σε καμία περίπτωση ο Ληστοσυμμορίτης συφιλιδικός Ιωσήφ Στάλιν! Ένας δήθεν επαναστάτης της πλάκας είναι, που θέλει να μιμηθεί ακόμη και την χροιά της φωνής του Ανδρέα Παπανδρέου.

Αφού πρώτα συνάντησε τους πετρελαιάδες του Τέξας, ύστερα πέρασε από τα Αγγλοσαξονικά οικονομικά φόρουμ της Λίμνης Κόμο και κατέληξε για ιερό ψηφοθηρικό προσκύνημα στο Άγιον Όρος, από την άλλη έστειλε υψηλόβαθμα στελέχη του να συναντηθούν με μεγαλοκαπιταλιστικά Τραστ και με Τραπεζικούς κύκλους στο Σίτυ του Λονδίνου, καθησυχάζοντάς τους να μην ανησυχούν, δηλώνοντας και αυτός υποταγή στον περιούσιο λαό που κατέχει όλον  τον  χρυσό του κόσμου.

Αν ήθελε βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και στην αυτοδυναμία με μια σοβαρή στάση και ρεαλιστική πολιτική για την  αντιμετώπιση της κρίσης, με μια Αντιπολίτευση που θα τάραζε συθέμελα αυτή την κυβέρνηση-μαριονέτα του ΔΝΤ. Κάτι που στην αντίστοιχη θέση θα έκανε η Χρυσή Αυγή, αντί να άφηνε ανεκμετάλλευτη μια τέτοια ευκαιρία! Με τα προβλήματα αυτή την στιγμή που έχει ο τόπος και με τα συνεχόμενα Λάθη Σαμαρά-Βενιζέλου, άνετα θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε φύγει μπροστά από τη ΝΔ 15-20 μονάδες. Αντίθετα, επιβεβαιώνεται ξανά ο Μανώλης Γλέζος που δήλωνε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει! Επιζητά συνάντηση με Σαμαρά για να λυθεί το πρόβλημα του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να μην οδηγηθούμε τελικά σε εκλογές. Έτσι εξηγούνται και οι δηλώσεις που έγιναν από τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ του ΣΥΡΙΖΑ, Σταθάκη-Κοντωνή, «να απεμπλέξει το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας από τις εκλογές».

Καταλήγουμε λοιπόν πως οι εθνικιστικές πατριώτες δεν έχουν  να φοβηθούν τίποτα από τους χαζοχαρούμενους της Αριστεράς. Ίσα ίσα, θα έλεγα εάν ήταν δυνατόν, να επιδιώκαμε και μια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή. Τι καλύτερο για εμάς, από μια ισχυρή αντιπολίτευση που θα συσπείρωνε γύρω της όλη την λεγόμενη πατριωτική δεξιά και που θα είχε ως ιδεολογικό προσανατολισμό τα ανώτερα ιδεώδη του γένους των Ελλήνων υπό το Λάβαρο μιας ακόμη ισχυρότερης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

Έρχομαι τώρα να αναφερθώ στα περί της Νουδούλας και στον ισχυρισμό της δήθεν πατριωτικής παράταξης, που όμως αληθώς για χρόνια είχε καταφέρει να εγκλωβίσει στις τάξεις της έναν σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων του λεγομένου πατριωτικού χώρου.

Ξεκινώντας, θυμίζω τα έργα και τις ημέρες του Καραμανλή, από το περιβόητο «Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ», την αποδοχή της εισβολής των Τούρκων και του Αττίλα 2, την αποχουντοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας, Στρατού, Αστυνομίας και του Δημοσίου Κρατικού μηχανισμού που αφέθηκε έρμαιο στις ορέξεις των αριστερών!

Περνάμε μετά στα χρόνια του Μητσοτάκη και την λεγόμενη «κάθαρση» που ισχυριζόταν πως θα έκανε, αντίθετα όμως ποτέ δεν φρόντισε να κάτσει  ο Ανδρέας Παπανδρέου στο σκαμνί του δικαστηρίου το '89, έπειτα από σωρεία σκανδάλων που είχαν ξεσπάσει. Μάλιστα τον ανέστησε κιόλας, λίγα χρόνια αργότερα, κάνοντάς τον ξανά Πρωθυπουργό!

Να θυμίσω πως επί υπουργίας Σαμαρά, ο Συμμοριτοπόλεμος των κομμουνιστών έναντι του εθνικού Στρατού, σε μία εγκληματική παράφραση της ιστορίας του Τόπου, μετονομάστηκε σε Εμφύλιο! Επί υπουργίας Γιαννάκου στο Υπουργείο Παιδείας, δεν ήταν που η συγγραφική ομάδα της Ρεπούση έγραψε τα σχολικά βιβλία που μιλούσαν για τον Συνωστισμό στην προκυμαία της Σμύρνης ή ότι η αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι μια νεκρή γλώσσα και δεν πρέπει να διδάσκεται; Επί Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν που  έπαψε να ισχύει η Ελληνική ιθαγένεια ως προϋπόθεση για να εισαχθεί κάποιος στις Στρατιωτικές Σχολές; Η ΝΔ δεν ήταν αυτή που ψήφησε υπέρ της ανεγέρσεως Μουσουλμανικού τεμένους στην πρωτεύουσα της Χώρας κάτω από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως; Η ΝΔ δεν ήταν αυτή που έβαλε τον Αρχηγό και τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη φυλακή με μόνη αιτία ότι έβλεπε τους ψηφοφόρους της να οδεύουν προς αυτήν, επειδή το καλοκαίρι του 2013 η μυστική δημοσκόπηση συγκεκριμένης πρεσβείας έδειχνε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεπερνά σε ποσοστά αυτά της ΝΔ; Επί ΝΔ δεν ήταν που δολοφονηθήκαν δύο νέοι Εθνικιστές έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων; Επί ΝΔ το Αιγαίο δεν έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των μογγολότουρκων και στις ορδές των λαθρομεταναστών; 

Αλήθεια τι έγιναν οι εξαγγελίες ΔΕΝΔΙΑ-ΣΑΜΑΡΑ και η ανακατάληψη των πόλεων;

Αυτά τα λίγα μόνο να θυμίσω στους Δεξιούς μπαρμπάδες που παριστάνουν δήθεν τους πατριώτες και που φοβούνται μην έρθει ο ΤΣΥΡΙΖΑ και χάσουν κανένα ευρώ από τις καταθέσεις τους! Μην φοβάστε, δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα από τους κομισάριους Δραγασάκη, Σταθάκη, Τσακαλώτο και κομαντάτε Τσίπρα. Ίσως όμως στα αλήθεια να φοβάστε μην τυχόν και έρθουν εκείνα τα μαυροκόκκινα Λάβαρα με σύμβολο τον ματωμένο Ήλιο. Όταν ακόμη και αυτά τα αστέρια στον ουρανό θα έχουν πέσει.

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ