Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Αθήνα, Ανατολική Αττική


Στα πλαίσια των εβδομαδιαίων εξορμήσεων της Χρυσής Αυγής Ηλείας σε διάφορες περιοχές του νομού, επισκεφτήκαμε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου το Πελόπιο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος είχε βγει πρώτο κόμμα στις φετινές δημοτικές εκλογές. Δεκάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν κοντά μας για να ακούσουν τις ομιλίες των συναγωνιστών Κ. Νικήτα, Ν. Κρέσπη και Ν. Κωνσταντίνου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αλήθειες για την χαοτική διαφορά που χωρίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο από τα λοιπά αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, την κατάρρευση της πολιτικής σκευωρίας  από τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις, αλλά κυρίως τις θέσεις μας για το Μνημόνιο και τα Εθνικά Θέματα.



Στην ανοικτή συζήτηση που ακολούθησε οι κάτοικοι μας διαβεβαίωσαν ότι η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει πρώτη δύναμη στο Πελόπιο, γιατί πλέον είναι ακόμα περισσότεροι εκείνοι που διαπιστώνουν την ειλικρίνεια των προθέσεών μας και συμφωνούν με το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι εξορμήσεις των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής Ηλείας θα συνεχίσουν και το επόμενο διάστημα, καθώς είναι ο μόνος τρόπος που έχει απομείνει για να ακουστεί η φωνή μας. Η φίμωση των ΜΜΕ απέναντι στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας είναι πρωτοφανής. Σε αυτή την συνωμοσία σιωπής θα απαντήσουμε με εντατικοποίηση του Αγώνα μας σε κάθε γωνιά του νομού.



Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και  γραμματέα της Τ.Ο. Αθηνών Γιάννη Βουλδή με θέμα τα Δεκεμβριανά. Ο συναγωνιστής Βουλδής αναφέρθηκε εκτενώς στο χρονικό των μαχών που εκτυλίχθηκαν επί 33 ημέρες στην πόλη των Αθηνών, καθώς και στα εγκλήματα που διέπραξαν οι κομμουνιστές εις βάρος αθώων Ελλήνων πατριωτών. Η νίκη των Εθνικών δυνάμεων επί των Κομμουνιστών, τον Δεκέμβριο του 1944 τόνισε ο συναγωνιστής Βουλδής, ήταν υψίστης σημασίας ώστε να μην πέσει η Χώρα στα χέρια του Κ.Κ.Ε. και μετατραπεί η πατρίδα μας σε Αλβανία του Χότζα.


Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την προβολή με θέμα: τα ''Δεκεμβριανά''.  Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα καθώς και ένα σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από την εποχή εκείνη που αποδεικνύει τα εγκλήματα και τις βιαιότητες που διέπραξε το Κ.Κ.Ε στον Ελληνικό λαό τον Δεκέμβριο του 1944.


Την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 ο Συναγωνιστής Ανδρέας Πιοτογιαννάκης, τεχνολόγος γεωπόνος (ζωοτέχνης), πραγματοποίησε μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για την Εθνική Πρωτογενή Παραγωγή και την Κτηνοτροφία, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής. Ο Συναγωνιστής τόνισε την αναγκαιότητα αναδημιουργίας των συνθηκών, οι οποίες θα επιτρέψουν την αναγέννηση της Πρωτογενούς Παραγωγής στην Πατρίδα μας και συγκεκριμένα στους τομείς Κτηνοτροφία, Γεωργία, Αλιεία.

Η Ελλάς είναι μία κατ' εξοχήν κτηνοτροφική χώρα, όπως αποδεικνύει η γεωμορφολογία και το φυσικό της περιβάλλον, με χιλιάδες χωριά, ορεινούς όγκους, κατηφορικές πεδιάδες όπου οι Έλληνες κτηνοτρόφοι ασκούσαν από χιλιετίες την κτηνοτροφία και έβοσκαν εκατομμύρια κοπάδια αιγοπροβάτων και βοοειδών. Ωστόσο ο συμμοριτοπόλεμος εξανάγκασε τους κατοίκους των ορεινών περιοχών να εγκαταλείψουν τις περιοχές τους με την αρρωστημένη αστυφιλία να δίνει το τελειωτικό χτύπημα στην ελληνική κτηνοτροφική παραγωγή.


Εν έτη 2014 τα αιγοπρόβατα έχουν προσβληθεί από εισαγόμενο καταρροϊκό πυρετό και ευλογιά, με θλιβερή συνέπεια την εξολόθρευση εκατομμυρίων ζώων, ενώ έως την Πρωτοχρονιά του 2015 αναμένεται δυστυχώς να αφανισθούν 13 εκ. αιγοπρόβατα ακόμα, καθώς το κράτος όχι μόνο δεν λαμβάνει απολύτως κανένα μέτρο για την διάσωση του ζωϊκού πληθυσμού αλλά αδιαφορεί και για τους εμβολιασμούς, αφήνοντας τους επιτήδειους να αλωνίζουν, τοποθετώντας στα άρρωστα ζώα ταυτότητες υγιών!

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της ολοκληρωμένες θέσεις για την αναγέννηση της πρωτογενούς παραγωγής στον τομέα της κτηνοτροφίας, η οποία είναι εκ των ουκ άνευ μέτρο ώστε να επανακτήσει ο ελληνικός λαός την διατροφική του αυτάρκεια.