Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν η γραφικότητα συναντά τον πολιτικαντισμό


Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας, να παρακολουθούμε τις "αντιδράσεις" μερικών δεκάδων μελών και φίλων, αριστερών,αριστερίστικων,και αναρχικών, "φορέων", κομμάτων και κομματιδίων, "στεκιών" και "συλλογικοτήτων", που "διαμαρτύρονται" για την "παρουσία και την δράση" του Κινήματος μας στην πόλη και στον νομό μας. Δικαίωμα του καθενός είναι να διαμαρτύρεται για ότι αυτός νομίζει σωστό. Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε το γεγονός πως όλοι οι παραπάνω που αναφέραμε προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα στην πόλη μας.

Χθες είχαμε ακόμη μια "κινητοποίηση" μερικών δεκάδων "αγανακτισμένων επαναστατών" με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Π.Φύσσα. Δεν θα σταθούμε στα ευγενή και έμπλεα πολιτικού προβληματισμού και πολιτικού ήθους συνθήματα του στυλ "τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά", η στο ότι "έρχονται κρεμάλες",αυτά δείχνουν το πολιτικό και πνευματικό υπόβαθρο αυτών που τα φωνάζουν.

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι όποτε κάνουμε ανοιχτές συγκεντρώσεις διοργανώνονται ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αντισυγκεντρώσεις, με την συμμετοχή μάλιστα και κοινοβουλευτικού κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ) και της δημοτικής παράταξης που στήριξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όλα αυτά τα θεωρούμε γραφικά,και γελάμε με όλους αυτούς τους πολιτικά ανεπαρκείς,που ονειρεύονται "λαϊκά δικαστήρια","κρεμάλες" και άλλες "επαναστατικές" ονειρώξεις,αλλά στην πράξη, το μόνο που θέλουν είναι η εξουσία,έστω και με χειροφιλήματα στον Πάπα,και προσκυνήματα στο Άγιον Όρος.

Γιατί κάπου εκεί τελειώνει και η "επανάσταση" και ο "σοσιαλιστικός μετασχηματισμός" της κοινωνίας. Για αυτό και μιλάμε για γραφικούς, η για να το πούμε καλύτερα, για γραφικούς πολιτικάντηδες του χειρίστου είδους.

Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή εμείς σεβόμαστε τους συμπολίτες μας,και επειδή οι "επαναστάτες" του Αγίου Όρους, του Βατικανού,και των στασιδιών των μεγάλων καναλιών της διαπλοκής, επιδιώκουν η πόλη μας να γίνει αρένα, θα θέλαμε να δηλώσουμε στην κοινωνία των Τρικάλων, πως εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον δικό τους δρόμο.

Εμείς θα ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ να κάνουμε τον ΝΟΜΙΜΟ και δίκαιο αγώνα μας, με ότι μέσα μας δίνουν το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους,σε πείσμα των κάθε λογής γραφικών πολιτικάντηδων και των συνοδοιπόρων τους.

Όλοι αυτοί, θα μας βρίσκουν συνεχώς ΠΟΛΙΤΙΚΑ μπροστά τους. Ούτε τους φοβηθήκαμε ποτέ και φυσικά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να τους φοβηθούμε. Τους αφήνουμε στις ψυχώσεις και στις ονειρώξεις τους.

Κλείνοντας, εκφράζουμε την λύπη  και την συμπαράστασή μας,στον ιδιοκτήτη του καταστήματος που δέχτηκε από λάθος σημάδι των γραφικών "επαναστατών",τα "πυρά" που προορίζονταν για τα γραφεία μας... Ακόμη και σε αυτόν τον τομέα, των "βολών" σε ντουβάρια κλειστών γραφείων απέτυχαν... Ίσως από αλληλεγγύη στα ντουβάρια...

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου