Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή μπροστά στις προκλήσεις των καιρών


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/9 στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, ομιλία από το μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος και Υπεύθυνο Περιφέρειας Θεσσαλίας, Γιώργο Μισιάκα, με θέμα: «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στις προκλήσεις των καιρών».

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σ' όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και σ' όλα τα θέματα που αφορούν το Κίνημά μας, σχετικά με τις πολιτικές διώξεις που υφίστανται εκλεκτοί συναγωνιστές μας. Τόνισε ότι, η Χρυσή Αυγή παρά τον πόλεμο και την τρομοκρατία ενός καταρρέοντος καθεστώτος, συνεχίζει τον νικηφόρο αγώνα της, για την εκπλήρωση του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την σωτηρία της Πατρίδας μας.


Επίσης, έγινε αναφορά στον εκτρωματικό αντιρατσιστικό νόμο και στην ποινικοποίηση της ελεύθερης σκέψης. Επεσήμανε ότι, ο νόμος αυτός είναι ξεκάθαρα δημιούργημα και έμπνευση ξένων κέντρων εξουσίας, που ψήφισαν οι ντόπιοι εντολοδόχοι τους και σκοπό έχει την ποινικοποίηση του Εθνικισμού και τη φίμωση των Ελλήνων πολιτών, ούτως ώστε να μην μπορούν να αντιδράσουν σε ότι συμβαίνει εις βάρος της Πατρίδας τους. Όμως, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει το Εθνικιστικό Κίνημα και η νίκη πλέον, είναι κοντά!

Μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησε συζήτηση με συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Δευτέρα 10 π.μ. - 2 μ.μ
Τρίτη και Σάββατο 7 - 9:30 μ.μ.