Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Βορίδης: “Ό,τι ώρα θέλουμε βγάζουμε την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου” - Έλληνας πολίτης ξεφτιλίζει τα συνεταιράκια ΝΔ-Σύριζα



Κανένα απολύτως πρόσχημα δεν απέμεινε στη Χούντα Σαμαρά και την συμμορία του, σχετικά με την υπόθεση της αμιγώς ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ του νόμιμου Πολιτικού Κινήματος, Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή: εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει από την πρώτη στιγμή των παράνομων πολιτικών διώξεων, το γεγονός δηλαδή πως η Χούντα του Μνημονίου έχει προχωρήσει σε πρωτόγνωρη και πρωτοφανή συνταγματική εκτροπή, υπό την απόλυτη ανοχή και συνενοχή επίορκων δικαστικών λειτουργών και των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο χθες το βράδυ, στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου.


Ο παρευρισκόμενος στην εκπομπή πολίτης Γιώργος Ρεντετάκος, λαμβάνοντας το λόγο από τον παρουσιαστή της εκπομπής, κατήγγειλε ζωντανά και δημόσια πως κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος και ενώπιον πλήθους μαρτύρων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ψοφοδεξιάς ΝΔ και εκ των πρωτεργατών της άθλιας πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, Μ. Βορίδης, υποστήριξε με κομπασμό και αλαζονεία πως «εμείς (σ.σ. η κυβέρνηση) την Χρυσή Αυγή την βγάζουμε εκτός νόμου και ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ»!

Στην ασύλληπτη καταγγελία του πολίτη ο οποίος υπήρξε αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυς της εν λόγω δήλωσης, ο νους της εξαπόλυσης της αντισυνταγματικής αντι-χρυσαυγίτικης εκστρατείας, περιορίστηκε να απαντήσει δια της έκδηλης αμηχανίας και κουνώντας το κεφάλι. Ουδείς εκ των παρευρισκομένων, παρουσιαστής της εκπομπής, πολιτικοί και νομικοί μετέχοντες στο πάνελ αλλά και οι πολίτες που βρίσκονταν στο κοινό, δεν διέψευσε την συγκεκριμένη καταγγελία!

Βεβαίως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είχε εξ' αρχής καταγγείλει δημοσίως τον σκοτεινό ρόλο του Βορίδη στη παράνομη και αντισυνταγματική πολιτική δίωξη του Αρχηγού, βουλευτών και μελών του Κινήματος, πολιτική δίωξη την οποία είχε μάλιστα προαναγγείλει! Εν προκειμένω όμως, η χθεσινή καταγγελία αποκτά ειδικό βάρος, μιας και αποτελεί την δημόσια ομολογία του στελέχους της ψοφοδεξιάς ΝΔ και στενού συνεργάτη του πολιτικού ανδρείκελου Αντώνη Σαμαρά πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά περιφρονεί (ή καλύτερα γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων της) το Σύνταγμα και τους Νόμους μιας συντεταγμένης -υποτίθεται- Πολιτείας. Περαιτέρω όμως, πιστοποιεί κατά τρόπο περίτρανο πως οι δικαστικοί λειτουργοί που χειρίζονται την υπόθεση, εκτελούν διατεταγμένη από τη Χούντα του Μνημονίου υπηρεσία, καταστρατηγώντας κάθε έννοια Δικαίου, σε μια υπόθεση που λαμβάνει το χαρακτήρα των αλησμόνητων σοβιετικής πρακτικής και φύσεως, δικαστηρίων του βουνού!

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, με ύφος χιλίων πιθήκων ο Βορίδης διακηρύσσει θρασύτατα πως «ο πρωθυπουργός έχει πολλές νομικές δυνατότητες» εις ότι αφορά την υπόθεση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Πρόκειται το δίχως άλλο, για μια «εκλεπτυσμένη» και συγκεκαλυμμένη ομολογία από μέρους του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της εγκληματικής συμμορίας της ΝΔ, του αδίστακτου και καταφανώς αντισυνταγματικού χαρακτήρα της Χούντας Σαμαρά.

Συνιστούμε στον Βορίδη και στους υπόλοιπους της πατριδοκάπηλης και καταρρέουσας πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά ΝΔ, να προχωρήσουν στις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις τους, δίχως τη διεξαγωγή μιας δίκης-παρωδία, όπου πέραν πάσης αμφιβολίας και κατά πως ομολογούν έγκριτοι νομικοί και ποινικολόγοι, αναμένεται να εξευτελιστούν! Σε κάθε όμως περίπτωση, διαβεβαιώνουμε τον ίδιο για να το μεταφέρει στον πρόεδρο και την υπόλοιπη χουντική του κλίκα: οι υπεύθυνοι της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ εις βάρος της Πατρίδος, του Λαού και του Πολιτεύματος, πολύ πιο σύντομα απ' ότι αναμένουν θα λογοδοτήσουν. Κι αυτό δεν θα συμβεί κατόπιν εντολών του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, αλλά ύστερα από ρητή εντολή του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ευάγγελος Καρακώστας