Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η κατασταλτική βιαιότητα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Άρθρο του Γιώργου Μάστορα για την εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
«Με απλά λόγια αρκεί -όπως προκύπτει από τα σχετικά έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους δικηγόροι- να καλέσει κάποιος στην Αστυνομία, έστω κι από ανύπαρκτο αριθμό, να σας καταγγείλει για οτιδήποτε και την ίδια ή την επόμενη ημέρα να δείτε τους αστυνομικούς στο σπίτι σας. Σας φαίνεται παράλογο; Είναι. Αλλά παράλληλα το ζήτημα είναι υπαρκτό». Τα παραπάνω αφορούν καταγγελίες «προοδευτικής» εφημερίδας σχετικά με το πώς, μετά από ανώνυμες τηλεφωνικές καταγγελίες, η ΕΛ.ΑΣ «μπουκάρει» σε δεκάδες σπίτια αριστερών και «αντιεξουσιαστών», με την σύμφωνη γνώμη, μάλιστα, του εισαγγελέα. Πριν πούμε, όμως, την άποψη μας σχετικά με τα ανωτέρω, ας δούμε ένα ακόμη απόσπασμα: «Δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο οι περιπτώσεις όπου η ΕΛ.ΑΣ έχει χρησιμοποιήσει ανώνυμες πληροφορίες για να προχωρήσει σε… “τυπικές” -όπως ονομάζονται- “αστυνομικές έρευνες”, χωρίς καν να… διαπιστωθεί πως οι όποιες υπόνοιες για πλημμέλημα ή κακούργημα έχουν κάποια βάση, έστω και αν αυτή ξεκινά από έναν υπαρκτό τηλεφωνικό αριθμό ή ακόμη και από αριθμούς που έχουν φραγή εισερχομένων κλήσεων!».
Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα έχει ξεκινήσει ένα όργιο αστυνομικής και δικαστικής αυθαιρεσίας εναντίον ανθρώπων καθαρά για τις ιδέες τους και την πολιτική τους δράση. Κάποιοι άγνωστοι καταγγέλλουν, χωρίς το παραμικρό στοιχείο, έναν πολίτη και την επόμενη ημέρα η αστυνομία εισβάλλει στο σπίτι του, αφού προηγουμένως ο εισαγγελέας έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την αστυνομική επιχείρηση. Όλα αυτά η «προοδευτική» φυλλάδα (για την «Ελευθεροτυπία» μιλάμε) τα βρίσκει απαράδεκτα καθώς, όπως επισημαίνει λίγο παρακάτω μια αριστερή ποινικολόγος, «αυτές οι πρακτικές εισάγουν ένα σαφές καθεστώς εξαίρεσης από την νομιμότητα, το οποίο αφορά έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο στην ευρεία του διάσταση. Η παράβαση του νόμου είναι ευθεία, διότι δεν ερευνάται η βασιμότητα των καταγγελιών ούτε από τους εισαγγελείς που συνοδεύουν τους αστυνομικούς στις έρευνες». Πολύ επιλεκτική ευαισθησία φαίνεται ότι έχει η «Ελευθεροτυπία» και η αριστερή ποινικολόγος. Αν όλα όσα αναφέρουν είναι απαράδεκτα και κατακριτέα, τότε τι θα έπρεπε να πούμε Εμείς, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με τα όσα συμβαίνουν εδώ και μερικούς μήνες; Το ότι ένα Νόμιμο Πολιτικό Κίνημα, το οποίο αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό κοινοβούλιο μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες, αντιμετωπίζεται εντελώς αυθαίρετα ως «εγκληματική οργάνωση», «συμμορία», «μαχαιροβγάλτες»; Πολύ χειρότερα ότι Αθώοι Άνθρωποι βρίσκονται στην φυλακή για μήνες ή εβδομάδες, όχι γιατί απεδείχθη ότι έκαναν κάτι επιλήψιμο ή έστω υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ενοχής αλλά γιατί υπήρξαν κάποιοι ανώνυμοι (ή μήπως ανύπαρκτοι;) ψευδομάρτυρες, οι οποίοι καλυπτόμενοι από την στρεβλή και απροσδιόριστη ιδιότητα του «προστατευόμενου μάρτυρα» αράδιασαν ένα σωρό ασύστολα μυθεύματα και τερατολογίες, όπως «700 μισθωμένοι υπάλληλοι», «μαύρο χρήμα», «σφαγή αμνοεριφίων» και άλλες παρομοίου επιπέδου γελοιότητες, που προσέφεραν άφθονο το κωμικό στοιχείο, αν δεν είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα την ηθική διαπόμπευση, την ψυχική ταλαιπωρία και την φυλάκιση του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και βουλευτών και μελών του Κινήματος. Αρκούσε, δηλαδή, κάποιοι εκ τους ασφαλούς να πουν ό,τι λογής ψέματα κατέβαιναν από το κεφάλι τους (ή κάποιοι άλλοι τους εκπαίδευσαν να τα πουν…) για να στηθεί ένα «νομικό» έκτρωμα εναντίον Ανθρώπων που προφυλακίστηκαν χωρίς να έχουν προβεί σε καμία παράνομη πράξη.
Αυτά, λοιπόν, που καταγγέλλουν οι αριστεροί ότι λαμβάνουν χώρα εις βάρος τους, συμβαίνουν στο υπερπολλαπλάσιο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στην περίπτωσή μας έχουμε, πράγματι, φαινόμενα που οδηγούν στο παράλογο, όπως και «πρακτικές που εισάγουν ένα σαφές καθεστώς εξαίρεσης από την νομιμότητα, το οποίο αφορά ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο στην ευρεία του διάσταση». Ο Εθνικιστικός χώρος και η πολιτική του εκπροσώπηση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διώκονται ανήθικα και παράνομα, καθώς αυτό, το οποίο υποτίθεται ότι συμβαίνει με τους αριστερούς, ότι δηλαδή «η παράβαση του νόμου είναι ευθεία, διότι δεν ερευνάται η βασιμότητα των καταγγελιών», στην πραγματικότητα αφορά άμεσα και σχεδόν σε αποκλειστική βάση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μία απίστευτη πολιτική σκευωρία έχει στηθεί από την κυβέρνηση, το υπουργείο Δικαιοσύνης, το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, τα ΜΜΕ και τους κομματικούς φορείς του λεκτικού νεωτερισμού που αυτοπροσδιορίζεται ως «συνταγματικό τόξο» εναντίον του μοναδικού τους αληθινού αντιπάλου, ο οποίος αρνείται να ενσωματωθεί στον άρρωστο κόσμο τους και να γίνει και αυτός ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ του διεφθαρμένου συστήματος της σήψης, της παρακμής, της εθνικής υποδούλωσης και της κοινωνικής ισοπέδωσης. Οι αριστεροί, επομένως, οι οποίοι βλέπουν μια έξαρση της κατασταλτικής βίας σε βάρος τους, αν έχουν ίχνος φιλότιμου και βγάλουν τις τσίμπλες από τα μάτια τους, θα αντιληφθούν ότι η καταστολή αυτή σε πρωταρχικό βαθμό, αλλά σε πολύ πιο βίαιη μορφή, εφαρμόζεται κατά κόρον εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των Ανθρώπων που την αποτελούν. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ







ΠΗΓΗ