Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΧΟΛΗ ΤΗΣ «ΑΥΓΗΣ» ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

1383644_222899471208843_2049405770_n
Τουμπεκί ψιλοκομμένο κάνει ο δήθεν «αντισυστημικός», «αντιμνημονιακός» (και δε συμμαζεύεται…), ΣΥΡΙΖΑ, για τις νέες διώξεις, με εντολή Σαμαρά, κατά της Χρυσής Αυγής. Κάνει τουμπεκί, για να μην εκτεθεί στην κοινή γνώμη ως συνένοχος στο πραξικόπημα. Βεβαίως και δια της σιωπής φαίνεται η συνενοχή του. Άλλωστε, την επομένη εβδομάδα, θα αναγκαστεί να πάρει θέση, στην ψηφοφορία που θα γίνει στη βουλή για την άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Από την άλλη, κάποια συντρόφια προσπαθούν να κρατηθούν μα η χαρά δεν τα αφήνει. Έτσι, με αφορμή κάποιο φραστικό επεισόδιο που έγινε στη βουλή με βουλευτές της συγκυβέρνησης, βγάζουν το άχτι τους κατά του κοινού (με τον φον Αντωνάκη, τον φανφαρόνο Ντούτσε, τους διεθνείς τοκογλύφους και άλλες… δημοκρατικές δυνάμεις) εχθρού και ξεσαλώνουν υπέρ της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης». Ιδού, λοιπόν, το παραλήρημα του συντρόφου Καρτερού, διευθυντή της «Αυγής» (και πρώην του «Ριζοσπάστη»):  
«Λούμπεν ξεσάλωμα
Αλήτες, πουλημένοι, προδότες που διαπράττουν εσχάτη προδοσία και θα τιμωρηθούν σκληρά. Αυτό είναι το μήνυμα για τους δικαστικούς. Αρχ...α, θα σας γαμ.....ε, λαμόγια, κλέφτες, ξεφτιλισμένοι. Αυτό είναι το μήνυμα για τους πολιτικούς. Και φυσικά αποστολέας των μηνυμάτων είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής - του υπαρχηγού της Ηλία Κασιδιάρη προεξάρχοντος.
Το γιατί δείχνουν δόντια και σκίζουν ρούχα οι χρυσαυγίτες, είναι γνωστό. Γιατί από τις εισαγγελείς ζητήθηκε να αρθεί η ασυλία όλων των βουλευτών τους, αφού όλοι είναι επιφανή στελέχη οργάνωσης που χαρακτηρίζεται εγκληματική και δρα ως εγκληματική. Μιας λοιπόν και η Δικαιοσύνη ζήτησε ό,τι ζήτησε και χαρακτήρισε όπως χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή, έσπευσαν και οι βουλευτές της να επιβεβαιώσουν την εισαγγελική άποψη.
Γιατί; Μα γιατί μόνο συμμορίτες και εγκληματίες και μάλιστα θρασύτατοι, ασύδοτοι και βέβαιοι ότι έχουν πλάτες θα τολμούσαν να διατυπώνουν απειλές που προαναγγέλλουν εγκλήματα και αποτελούν καθαυτές έγκλημα. Πώς αλλιώς μπορεί, για παράδειγμα, να ερμηνευτεί η φράση εναντίον δικαστών ότι θα τιμωρηθούν σκληρά; Ποιος και πώς θα τους τιμωρήσει σκληρά; Η συμμορία, όπως έκανε με τον Φύσσα; Ή η συμμορία όταν θα γίνει κυβέρνηση και θα παραδώσει το υπουργείο Δικαιοσύνης στον Παναγιώταρο και το Προστασίας του Πολίτη στον Ρουπακιά;».
Αυτά, για να μη νομίζει κανείς πως δεν είναι όλοι ίδιοι!