Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και το εγχώριο τραπεζικό σύστημα


Τις τελευταίες ώρες η δικαιοσύνη άσκησε διώξεις σε ανώτατα στελέχη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αλλά και σε μεγαλοκαναλάρχες, και σε λοιπούς "αστέρες" του "επιχειρηματικού" βίου της χώρας. Εκατομμύρια εκατομμυρίων ευρώ σφυρίζουν πάνω από την αποσβολωμένη Ελληνική κοινωνία,που βλέπει ποιοι, και με ποιο τρόπο "έφαγαν τα λεφτά".

Ας μην χαιρόμαστε όμως γιατί όλα αυτά (τις ενδεχόμενες τιμωρίες όλων αυτών δηλαδή) έχουν απλά προγραμματιστεί από την αρχή του μνημονίου.
Τότε λοιπόν, εκεί στις αρχές του μνημονίου, οι τοκογλύφοι "πίεσαν" την Ελληνική πλευρά να δεχτεί την Black Rock ως ελεγκτή του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος, συμβάλλοντας έτσι, με τους ελέγχους αυτούς στην "εξυγίανση" του τομέα των τραπεζών. Η Black Rock δεν είναι τίποτε άλλο από μια εταιρεία κερδοσκοπική και τοκογλυφική. Ανήκει στην ίδια συνομοταξία των εταιρειών που ανεβοκατεβάζουν οικονομίες και χρηματιστήρια χωρών ανά την υφήλιο. Τοκογλύφοι και διεθνείς οικονομικοί δολοφόνοι είναι κοντολογίς.

Ερχόμενοι λοιπόν στην χώρα μας, οι "ελεγκτές" της εταιρείας αυτής, ζήτησαν από την Τράπεζα της Ελλάδας τα πλήρη οικονομικά στοιχεία των Ελληνικών τραπεζών.Κρατικών και ιδιωτικών. Η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει (και αυτό δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό) σε ξένα χέρια. Ανήκει σε ποσοστό πάνω από 95% στον "οίκο" των Ρότσιλντ,και σε άλλα τέτοια "φωτεινά" ονόματα.
Το Ελληνικό δημόσιο έχει περιοριστεί σε ένα ποσοστό της τάξης του 3-4%. Άρα ο εκάστοτε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι ουσιαστικά υπάλληλος ξένων συμφερόντων. 

Παίρνοντας τα οικονομικά στοιχεία των τραπεζών, η Black Rock, αυτομάτως έλαβε πλήρη γνώση του ποιος χρωστάει τι, και σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεται.Μιλάμε για το απόλυτο φακέλωμα, εταιρειών, βιομηχανιών, βιοτεχνιών απλών πολιτών... των πάντων..!!!

Το επόμενο βήμα ήταν να βγουν από την μέση οι κρατικές τράπεζες..Το παράδειγμα της ΑΤΕ είναι χαρακτηριστικό.Την πούλησαν σε ένα βράδυ.
Στην συνέχεια "ανακεφαλαιοποίηση" στις ιδιωτικές τράπεζες. Ο Έλληνας φορολογούμενος φορτώθηκε στην πλάτη του ακόμη 50 ΔΙΣ Ευρώ.Και όταν μιλάμε για ιδιωτικές τράπεζες, μιλάμε για το άντρο της ακολασίας της διαπλοκής. Αφού ρούφηξαν με το καλαμάκι το αίμα του κόσμου, στην συνέχεια "χρεοκόπησαν"

Το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, που τόσο είχε ωφεληθεί από τους τραπεζίτες με τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, έσπευσε πρόθυμα, (αφού πρώτα με ειδικό νόμο(!!!) απάλλαξε τις διοικήσεις των τραπεζών,από τυχόν ευθύνες τους για τα κομματικά θαλασσοδάνεια), να τους "βοηθήσει"... Στην ουσία όμως οι τράπεζες έγιναν κρατικές. Αφού το κράτος-ο Ελληνικός λαός δηλαδή-επωμίσθηκαν τα χρέη τους."Φυσικά" όμως, την διοίκηση και τα κέρδη, ασκούν και μοιράζονται οι ίδιοι τραπεζίτες που θεωρητικά "χρεοκόπησαν".

Τι συμβαίνει τώρα. Η Τράπεζα της Ελλάδος δίνει τα στοιχεία για τους τραπεζίτες στην δικαιοσύνη, και το πουλόβερ αρχίζει να ξηλώνεται. Μετά από λίγο καιρό, και αφού θα βγουν στον αέρα και άλλα-μεγαλύτερα ενδεχομένως- σκάνδαλα, θα έρθουν οι τοκογλύφοι-δανειστές και θα ισχυριστούν ότι "το τραπεζικό σύστημα στην χώρα νοσεί, και είναι διεφθαρμένο,ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτε, οπότε οι τράπεζες θα περάσουν υπό διεθνή η "Ευρωπαϊκό έλεγχο"... Άρχισαν να το ψελλίζουν ήδη αυτό το σχέδιο, κάποια παπαγαλάκια του συστήματος, που μόλις τώρα κατάλαβαν πως πάνε προς "σφαγή". Η ουσία είναι, πως η χώρα σε λίγο καιρό, δεν θα έχει στην ουσία ούτε κρατικές,ούτε ιδιωτικές τράπεζες,και θα είναι υπό τον ΑΠΟΛΥΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΞΟΔΟ  έλεγχο των δανειστών,αφού η οικονομία της αν είναι μια φορά σήμερα εγκλωβισμένη στους τοκογλύφους, ο εγκλωβισμός τότε θα γίνει δέκα φορές μεγαλύτερος.
Η χώρα δεν θα μπορεί να ασκήσει κανενός είδους πολιτική, αφού το τραπεζικό της σύστημα θα είναι ανύπαρκτο.. Μετατρεπόμαστε λοιπόν σταδιακά σε αποικία.Και όλο αυτό θα σερβιριστεί έντεχνα.

Κανένας Έλληνας δεν θα στεναχωρηθεί βλέποντας καναλάρχες, διαπλεκόμενους, και κάποιους πολιτικάντηδες να μπαίνουν στην φυλακή. Το αντίθετο μάλιστα. Όσο για το πολιτικό σύστημα θα μπορεί να καυχάται πως "δεν χαρίζεται σε κανένα, πως κάνει αυτοκάθαρση"κλπ.

Φυσικά σε όλα αυτά τα σχέδια υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες. Και ένας από τους αστάθμητους παράγοντες είναι το Εθνικιστικό Κίνημα. Ποιος Έλληνας με αυτά που βλέπει και ακούει, δεν στρέφεται προς την "Χρυσή Αυγή", που κυρίαρχο σύνθημά της είναι εδώ και χρόνια το :"να ξεβρομίσει ο τόπος"..
Ένα ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα, που  στηρίζεται στον Ελληνικό λαό και μόνον, ένα Εθνικιστικό Κίνημα που δεν έχει καμιά δέσμευση και συναλλαγή με την ντόπια και ξένη διαπλοκή,είναι η μόνη λύση. 

Και αυτό είναι και το μόνο που φοβούνται, όλοι αυτοί, που σχεδιάζουν αυτές τις επαίσχυντες πράξεις σε βάρος του Ελληνικού λαού..Οι προφυλακίσεις των συναγωνιστών μας το αποδεικνύουν..

Η θέληση του Έθνους μας, για ένα καλύτερο και Ελληνικό μέλλον θα τους διαψεύσει..