Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Προσφορά της Χρυσής Αυγής στο γηροκομείο Μ. Καλυβίων Τρικάλων


Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης της Χρυσής Αυγής, κλιμάκιο της Τοπικής Οργανώσεως Τρικάλων επισκέφθηκε τη Τρίτη 31/12 το Γηροκομείο της Ι.Μ. Μητροπόλεως στα Μεγάλα Καλύβια, όπου και προσέφερε ποσότητες τροφίμων. 

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που στεγάζονται στο γηροκομείο, αλλά και να μιλήσουν επίσης μαζί τους, κάτι σημαντικό για αυτούς τους ανθρώπους αυτές τις εορταστικές, αλλά και δύσκολες ημέρες που διανύουμε.Τα μέλη της Χρυσής Αυγής ενημερώθηκαν επίσης από το προσωπικό του γηροκομείου, για τις δράσεις και το έργο που επιτελεί, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα.

Οι κοινωνικές δράσεις του Εθνικιστικού κινήματος θα συνεχιστούν σε πείσμα,όλων αυτών που έφεραν την Πατρίδα μας και τον λαό σε αυτή την κατάσταση.

Τέλος η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας Καλή Χρονιά, με υγεία και δύναμη,και τους ευχαριστεί για την στήριξη που της έδωσαν κατά την διάρκεια του 2013, και υποσχόμαστε, πως με περισσότερη δύναμη θα συνεχίσουμε και το 2014.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου