Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΜΑΖΙΚΕΣ «ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ» ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Ακολουθώντας την λογική του σταλινικού καθάρματος Μπέρτολ Μπρεχτ, ο οποίος ουσιαστικά είχε συστήσει το 1953 στην κομμουνιστική κυβέρνηση της Ανατολικής Γερμανίας να αλλάξει τον Λαό, προκειμένου να μην σημειωθεί ξανά εξέγερση εναντίον του καθεστώτος, οι ελληνόφωνοι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αλλάξουν την σύσταση του εκλογικού σώματος.
Το ελεγχόμενο απ’ αυτούς υπουργείο Εσωτερικών και ο επικεφαλής του Αλέξης Χαρίτσης φροντίζουν να προωθούν την όλη διαδικασία, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσα σε 12 μέρες καταγράφηκαν 1.515 ελληνοποιήσεις. Σύμφωνα με το protagon, στις 18 Οκτωβρίου του 2018 δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως 274 πράξεις. Στην πλειονότητά τους όσοι πήραν Ελληνική ιθαγένεια είναι αλβανικής καταγωγής, ακολουθούν οι ουκρανικής και ρουμανικής. Το βέβαιο είναι ότι βρίσκονται σε αναμονή για να πάρουν ιθαγένεια περίπου 250.000 αλλοδαποί!
Καταλαβαίνει, λοιπόν, ο οποιοσδήποτε πως με τις μεθοδεύσεις που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε λίγα χρόνια δεν θα έχει την ανάγκη υπερψήφισής του από τον Ελληνικό Λαό, στην συντριπτική του πλειοψηφία τουλάχιστον, τις απώλειες που θα έχει από τους Έλληνες θα τις αναπληρώνει από τους νομιμοποιημένους αλλοδαπούς, οι οποίοι με την ψήφο τους θα «ανταποδίδουν» την εξυπηρέτηση που τους έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια στιγμή που οι αμερικανοκομμουνιστές εθνομηδενιστές αρνούνται την ψήφο στους Έλληνες του εξωτερικού, σπεύδουν να «ελληνοποιήσουν» μαζικά τους αλλοδαπούς για να εξυπηρετήσουν τα στενά συντηρητικά συμφέροντά τους και να μετατρέψουν μια ώρα νωρίτερα την Χώρα σε χώρο και τον Ομοιογενή της Λαό σε ετερογενή πληθυσμό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ