Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων


Τη Δευτέρα 20/1 κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Τρικάλων προχώρησε σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων, διανέμοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος, που ενημέρωναν τους πολίτες για τις παράνομες διώξεις της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. 


Οι συναγωνιστές μας κάλυψαν όλους τους κεντρικούς δρόμους στους οποίους πραγματοποιείται η εβδομαδιαία αγορά της πόλης και είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους πολίτες, αλλά και τους εμπόρους και παραγωγούς, για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και να δηλώσουν με την κίνηση αυτή ότι, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους Εθνικιστές, ούτε οι παράνομες προφυλακίσεις, ούτε η τρομοκρατία, ούτε οι σφαίρες των πιστών σκυλιών αυτού του αμαρτωλού καθεστώτος.


Η υποδοχή του κόσμου προς τους συναγωνιστές μας ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, με μία και μόνο προτροπή, η Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει τον τόπο από τα αρπακτικά της δημόσιας ζωής που οδήγησαν τον περήφανο λαό μας στην ένδεια και την εξαθλίωση. Οι συνεχείς μας δράσεις και κυρίως η αποδοχή από τον κόσμο, αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σ' όλους αυτούς που μεταχειρίστηκαν τα πιο δόλια μέσα (κυβέρνηση, επίορκοι δικαστικοί, κόμματα, Μ.Μ.Ε) για να πλήξουν το Τίμιο Αγώνα μας και να μας θέσουν στο περιθώριο. Απέτυχαν παταγωδώς! Η σκευωρία στα μάτια των πολιτών έχει καταπέσει πλήρως και η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, πιο δυνατή από ποτέ για να συνεχίσει τον Αγώνα της για την Ελευθερία της Πατρίδας μας.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου