Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

«Istanbul» για τον ΣΥΡΙΖΑ η Κωνσταντινούπολη!


Έτσι αναφέρει η ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων (1/6/2013) την Κωνσταντινούπολη, με αφορμή τα γεγονότα που συμβαίνουν εκεί και διανθισμένη βεβαίως με «αγωνιστικά» καλέσματα και επικλήσεις στη «δημοκρατία».

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει στη Τουρκία δεν είναι τίποτε άλλο, παρά σύγκρουση μεταξύ «κεμαλικών» και φανατικών ισλαμιστών και σαφώς η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει τίποτα απ' τη διαμάχη αυτή, καθώς η πολιτική και των δύο απέναντι στην Ελλάδα και στον λαό της, ήταν ανέκαθεν εχθρική. Εν τούτοις όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλεί «συντρόφους» του φανατικούς εχθρούς της Πατρίδας μας! Η «υποστήριξη» αυτή μάλιστα, έρχεται τη στιγμή που έχουν αναφερθεί και επιθέσεις εναντίον Ελληνικών στόχων, όπως στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης.

Πιστός ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, στο πνεύμα της ελληνοτουρκικής "φιλίας", που έφεραν τα κόμματα του κατεστημένου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) τα τελευταία χρόνια. Η "φιλία" αυτή, φυσικά, δεν είναι τίποτε άλλο από οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, που θησαυρίζουν τα τελευταία χρόνια από την ανεμπόδιστη επιχειρηματική τους δραστηριότητα στις δύο χώρες χάριν της "φιλίας" αυτής.

Οι τούρκοι δεν ήταν ποτέ και ούτε πρόκειται να γίνουν φίλοι του Ελληνικού λαού. Ούτε οι «κεμαλικοί, ούτε οι ισλαμιστές αναγνώρισαν τις γενοκτονίες εις βάρος των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας. Δεν πρόκειται να γίνουν "φίλοι" μας, τη στιγμή που κατέχουν στρατιωτικά ένα μεγάλο κομμάτι της Κύπρου μας και υπάρχουν ακόμη και σήμερα αγνοούμενοι Ελλαδίτες και Κύπριοι από την τούρκικη εισβολή.

Τέλος, δεν αποτελεί έκπληξη η «τουρκολαγνεία» των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», περιλαμβάνουν στα ψηφοδέλτιά τους σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, άτομα που δηλώνουν με υπερηφάνεια «τούρκοι».

Λαϊκός Σύνδεσος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου