Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ομιλία για «τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων»


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα, ομιλία με θέμα «τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων», αλλά και ανάλυση της πρότασης νόμου του Κινήματος για την καταπολέμησή του.

Παρουσιάστηκαν όλα τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων, με την πλειάδα των "αντιρατσιστικών" νομοσχεδίων που κατέθεσαν τα κόμματα του κατεστημένου από τη δεξιά μέχρι την αριστερά, αλλά και την "φιλότιμη" προσπάθεια όλων των φερέφωνων του καθεστώτος, ούτως ώστε να πείσουν τον Ελληνικό λαό για την αναγκαιότητά των νομοσχεδίων αυτών και να αντιστρέψουν την πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα όλοι οι Έλληνες. Να παρουσιάσουν δηλαδή, του θύτες ως θύματα και το αντίστροφο! Τους λαθρομετανάστες ως «φιλήσυχους» πολίτες, που δέχονται καθημερινά «ρατσιστικές επιθέσεις» από τους «κακούς» Έλληνες και ως εκ τούτου, να υπάρξει γι' αυτούς, νομική προστασία από το Κράτος! Η πραγματικότητα βεβαίως, όπως τονίστηκε, είναι μία: «Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα, είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων».Βεβαίως, απώτερος στόχος του πολιτικού κατεστημένου είναι η Χρυσή Αυγή, που με τη ραγδαία άνοδό της έχει δημιουργήσει τον πανικό σ' ολόκληρο το καθεστώς της μεταπολίτευσης, που απεργάζεται διάφορα νομικά τερτίπια για να τη σταματήσει, αλλά και ταυτόχρονα να συνεχίσει τον αμαρτωλό του βίο. Όμως η Χρυσή Αυγή δεν θα καταφέρουν να την νικήσουν με κανέναν αντιρατσιστικό νόμο και καμία συνταγματική εκτροπή, είναι εδώ και θα παλέψει για τα δίκαια της Πατρίδας και του Ελληνικού λαού.


Τέλος, έγινε αναφορά και στη πρόταση νόμου που κατέθεσε το Κίνημά μας, για την πάταξη του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων, του μόνου ρατσισμού που υπάρχει σήμερα στη χώρα μας, και την προστασία της Εθνικής Μνήμης από τους εθνομηδενιστές, που βάλλουν ευθέως σήμερα εναντίον της Ιστορικής Αλήθειας και του Ελληνισμού.

Χρυσή Αυγή 

Τ.Ο. Τρικάλων