Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση για το Δ.Σ. του Δήμου Τρικάλων και τον απολογισμό του «Μύλου των ξωτικών»


Τραγελαφικές καταστάσεις είχαμε για ακόμη μια φορά στο Δ.Σ. του Δήμου, που συνεδρίασε για τον οικονομικό απολογισμό του «Μύλου των ξωτικών. Απειλές από το δήμαρχο και εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ Χ. Λάππα προς δημοσιογράφο και παριστάμενους και γενικότερα μια εικόνα απόλυτου ευτελισμού του δημοτικού συμβουλίου,  από όλες τις παρατάξεις, για ένα μείζον θέμα, που μετά από πέντε μήνες δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και καμία απόφαση! Φαίνεται ξεκάθαρα για ακόμη μια φορά, ποια είναι η "δημοκρατία" την οποία ευαγγελίζεται κάθε τόσο, ο δήμαρχος της απόλυτης καταστροφής του Δήμου.

Είναι αδιανόητο απέναντι στη κοινή λογική, πως κατάφεραν οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής, να παρουσιάσουν ζημιογόνα αποτελέσματα και μάλιστα όπως φαίνεται, θα υπερβούν κατά πολύ τις 100 χιλιάδες ευρώ που είχαν ανακοινώσει αρχικά. Δεδομένου ότι, οι επισκέπτες του «Μύλου» ήταν υπερδιπλάσιοι σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, καταφθάνοντας από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Και όλα αυτά, έρχονται να προστεθούν στον ήδη καταποντισμένο οικονομικά Δήμο, γεγονός για το οποίο, φέρουν ακέραια την ευθύνη, τόσο η τωρινή, όσο και η προηγούμενη δημοτική αρχή του νεοδημοκράτη βουλευτή Μ. Ταμήλου.

Αποδεικνύεται για για ακόμη μια φορά ότι οι Δήμοι, που διοικούνται από τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου, αποτελούν μια τεράστια πληγή για τα δημόσια οικονομικά με την κακοδιαχείριση και την σπατάλη δημοσίων πόρων, κάτι για το οποίο πληρώνουν ακριβά σήμερα οι Έλληνες πολίτες.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου