Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Χρυσή Αυγή Τρικάλων - Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά



Για ακόμη μια χρονιά, η Εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει τους Έλληνες εργαζομένους, είτε να παραμένουν άνεργοι, είτε να έχουν πληγεί από τα μέτρα των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υποτακτικών τους. Οι Έλληνες εργάτες αναγκάζονται πλέον να ζουν σ' ένα καθεστώς σύγχρονης γαλέρας, όπου το Ιερό δικαίωμα στην εργασία, έχει απαξιωθεί και μετατραπεί σε μέσο κερδοφορίας του αδηφάγου καπιταλιστικού συστήματος οικονομίας. Ενώ, με την αθρόα εισαγωγή φθηνών εργατικών χεριών από τρίτες χώρες, διαιωνίζει την κυριαρχία του εις βάρος φυσικά των Ελλήνων. Κι όλα αυτά, βεβαίως, με την υποστήριξη των κοσμοπολιτών φιλελεύθερων και των διεθνιστών μαρξιστών.

Οι σημερινές εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά έχουν εκφυλιστεί από τους επαγγελματίες εργατοπατέρες και τα αριστερά κόμματα, δεδομένης και της συνεχούς μειωμένης προσέλευσης εργατών κάθε χρόνο, που έχουν αντιληφθεί πλέον το βρώμικο ρόλο τους. Αφού ποτέ  οι άεργοι εργατοπατέρες δεν έπραξαν τίποτα ουσιαστικό για τα συμφέροντά των εργαζομένων, παρά μόνο για την ικανοποίηση των ιδιοτελών σκοπών τους.

Η Χρυσή Αυγή τιμά τον Έλληνα Εργαζόμενο και παλεύει για τη δημιουργία ενός πραγματικού Εθνικού - φιλεργατικού κράτους, όπου θα ξαναβρεί την δουλειά και την ελπίδα που του στέρησε το αμαρτωλό καθεστώς της μεταπολίτευσης. Η Ελλάδα μπορεί να στηριχθεί, αποκλειστικά και μόνο στις δικές της δυνάμεις, στην παραγωγική εργασία, στο μόχθο και στον ιδρώτα του Έλληνα εργαζομένου!

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά! Ζήτω ο Έλληνας Εργάτης!

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου