Κυριακή 28 Απριλίου 2013

2η Πανελλήνια αιμοδοσία για τους Έλληνες συμπολίτες μας


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πανελλήνια αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής σ' όλα τα νοσοκομεία της χώρας. 

Στα Τρίκαλα, συναγωνιστές και φίλοι από την τοπική οργάνωση του Κινήματος, προσήλθαν στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Τρικάλων με απόλυτη τάξη και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, έδωσαν αίμα για την τράπεζα αίματος, ούτως ώστε να διατεθεί σε συμπατριώτες μας που το έχουν ανάγκη.

Παρά την "λυσσαλέα" επίθεση διαφόρων μαρξιστών και φιλελεύθερων, που δεν προσέφεραν ποτέ τίποτα στους Έλληνες, παρά την οικονομική ευρωστία των κομμάτων τους, που ... εξεμάνησαν για την εθελοντική  αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής. Οι συναγωνιστές μας ήταν εκεί και έδωσαν το αίμα  τους για τους Έλληνες, αψηφώντας τις "απειλές" διάφορων γραφικών από διάφορους πολιτικούς χώρους.

Η πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας, ήταν επίσης και η καλύτερη απάντηση σ' αυτούς τους γιατρούς, που νομίζοντας ότι, ο χώρος της υγείας και τα νοσοκομεία της χώρας εν γένει, είναι πολιτικό τσιφλίκι τους και μπορούν να αποφασίζουν πότε μπορούν να γίνονται αιμοδοσίες και ποιοι μπορούν να να τις πραγματοποιούν! Φτάνοντας μάλιστα και στο σημείο να "προειδοποιούν" εθελοντές αιμοδότες να μην δώσουν αίμα (!) γιατί δεν πληρούν τα δικά τους «διεθνιστικά» πρότυπα. Είναι αυτοί οι γιατροί, που μπροστά στα φαινόμενα χρηματισμού

και σκανδάλων στα νοσοκομεία ποιούν την νήσσαν...

Κάνουμε σαφές προς άπαντες, για ακόμη μια φορά, ότι:
- Η τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής είναι καθ' όλα νόμιμη και πληροί όλες τις ιατρικές προϋποθέσεις.
- Όλες οι τράπεζες αίματος έχουν διαχειριστή, που είναι υπεύθυνος για το που θα διατεθεί το αίμα. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός λειτουργίας της οποιασδήποτε τράπεζας αίματος.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο και τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης σε πείσμα  ολόκληρου του σάπιου καθεστώτος, πάντα δίπλα στους Έλληνες που το έχουν ανάγκη!


Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων