Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Χρυσή Αυγή: Οι προτάσεις για μια Eθνική διακυβέρνηση (Βίντεο)





Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου η ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα από τον συναγωνιστή και βουλευτή Μαγνησίας του Κινήματος, σχετικά με τις θέσεις μας για μια Εθνική διακυβέρνηση αλλά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις προγραμματικές θέσεις του Κινήματος μπροστά στα κατάμεστα - για ακόμη μια φορά - γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά και να συζητήσει με τους συναγωνιστές και φίλους για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και τις θέσεις μας που αφορούν επιμέρους ζητήματα.


Ενώ στα κύρια σημεία της ομιλίας του τόνισε ότι η ανασύσταση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής (αγροτικός τομέας), αποτελεί για τη Χρυσή Αυγή μείζον ζήτημα για την επιβίωση, όχι μόνο του αγροτικού κόσμου, αλλά και της Ελλάδας που στηρίχθηκε για δεκαετίες πάνω στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Η ανασύσταση της διαλυμένης σήμερα βιομηχανίας, η εκμετάλλευση των πλουτωπαραγικών πηγών της Πατρίδας μας, η δημογραφική άνθηση, αλλά και η καταγγελία όλων των συνθηκών που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια (μνημόνιο, συνθήκες με Ε.Ε.), που αποτελούν  την ταφόπλακα της Εθνικής μας ανεξαρτησίας. Είναι από τους κυριότερους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν από μια πραγματική Εθνική Ηγεσία με πρωτοπόρο τη Χρυσή Αυγή.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αλματώδη άνοδο που παρουσιάζει το Κίνημά μας σ' όλη την Ελλάδα, αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες, παρά τον ανορθόδοξο πόλεμο που δεχόμαστε και τις καθημερινές συκοφαντίες τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό. Εμείς, παρ' όλα αυτά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι την τελική Νίκη του Ελληνισμού.

Παρακολουθείστε το βίντεο με τις δηλώσεις του συναγωνιστή στα τοπικά μέσα: