Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΜΕ 17,4%! ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!



Γράφει ο Αντίοχος

Στην έρευνα της εταιρείας MRB, που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, το οποίο αποκρύπτουν επιμελώς τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Και σίγουρα έχουν τους λόγους τους!
Πιο συγκεκριμένα, στην αξιολόγηση της στάσης των πολιτικών αρχηγών για το μακεδονικό, ο Ν. Μιχαλολιάκος έρχεται δεύτερος σε θετικές γνώμες, με 17,4% – με πρώτο τον Κούλη (27%). Επίσης, στην ερώτηση αυτή, υπάρχει κι ένα μεγάλο ποσοστό (11,9%) που απαντά «δεν ξέρω ή δεν απαντώ», στο οποίο σιγουρότατα κρύβεται επιπλέον ποσοστό θετικών γνωμών για τον Ν. Μιχαλολιάκο, από ψηφοφόρους που φοβούνται να το δηλώσουν, για τους γνωστούς λόγους…


Επιπροσθέτως, αποδεικνύεται ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει μεγάλη διεισδυτικότητα σε όλους τους πολιτικούς χώρους! Ειδικότερα, θετική γνώμη για τον Ν. Μιχαλολιάκο έχει το 29,3% των ψηφοφόρων της Ένωσης Κέντρου του 2015, το 23% των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ, το 17,7% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 16,8% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το 15,7% των ψηφοφόρων του Ποταμιού, το 7% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ (!!!), το 5,7% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 12.9% της «αδιευκρίνιστης» ψήφου!
Εφόσον δε, το Μακεδονικό είναι ένα μείζον εθνικό θέμα, είναι σίγουρο ότι πολλοί από τους παραπάνω ψηφοφόρους των διαφόρων κομμάτων (το 2015), θα προτιμήσουν τελικά την Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες εκλογές, επιβραβεύοντας την συνεπή εθνική στάση της.