Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Μ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ



Με αφορμή το έπος του ’40 στην επετειακή εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου μίλησε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, καθώς και ο τ. Βουλευτής Αχαΐας, Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι ο Ιωάννης Μεταξάς, ως Εθνικός Κυβερνήτης, υπήρξε ο πατέρας του ΟΧΙ και ήταν αυτός που αναδιοργάνωσε το Έθνος και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Μάλιστα, ο Μιχάλης Αρβανίτης σημείωσε ότι ήταν Θεία οικονομία ο Ιωάννης Μεταξάς να είναι κυβερνήτης της χώρας.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε επίσης στον βρώμικο ρόλο της Αγγλίας στην εμπλοκή της Ελλάδος στον Β’ Π.Π., ενώ υπενθύμισε ότι ήταν Άγγλοι αυτοί που δέκα χρόνια αργότερα κρεμούσαν τα Ελληνόπουλα στην Κύπρο.
Τόνισε το θάρρος και την δύναμη των Ελλήνων πολεμιστών κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο αλλά και τον ύπουλο ρόλο του ΚΚΕ με τις περίφημες επιστολές Ζαχαριάδη που παρακινούσαν τους Έλληνες στρατιώτες σε λιποταξία.
Κατά αντιστοιχία με την σύγχρονη εποχή, ο Ηγέτης του Εθνικιστικού Κινήματος της χώρας επεσήμανε την προκλητική, ιταμή στάση των σημερινών κομμουνιστών, οι οποίοι έχουν διαφθείρει την Παιδεία και τον Στρατό και για ακόμη μια φορά κατέστησε σαφές ότι οι Χρυσαυγίτες είναι ξεκάθαρα Έλληνες Εθνικιστές.