Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ



Το απόγευμα της Κυριακής, με την σύμπραξη της ψήφου των 153 βουλευτών της Κυβέρνησης, η Ελλάδα θα έχει απωλέσει το σύνολο της εθνικής και δημόσιας περιουσίας της μέχρι και το 2115!
Επίσης, θα έχει απωλέσει την διαχείριση των δημόσιων εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού τους. Η κατάληξη των συνεχών μνημονιακών πολιτικών, οι οποίες εγκαινιάστηκαν από τον Γιωργάκη Παπανδρέου, συνεχίστηκαν «επάξια» από τις κυβερνήσεις Παπαδήμου και Σαμαρά και φτάνουν σήμερα στον Τσίπρα, δεν είναι άλλη από την πλήρη απώλεια της κυριαρχίας του Ελληνικού Λαού επί της Ελληνικής επικράτειας.
Στα χέρια των δανειστών περνά για 99 χρόνια η περιουσία του Δημοσίου, με την ελληνική κυβέρνηση απλώς να παρακολουθεί να ιδιωτικοποιούνται οι δομές του κράτους, προκειμένου να συγκεντρωθούν έσοδα ύψους 50 δισ. ευρώ που θα αποτελέσουν ουσιαστικά την εγγύηση για το δάνειο του τρίτου Μνημονίου προς τη χώρα μας.
Οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για το Κατοχικό Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων προκαλούν σοκ με τον πρωτοφανή βαθμό εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας μας.
Μια προμελετημένη πορεία εγκλήματος κατά της Πατρίδας και του Λαού δείχνει να φτάνει στην ολοκλήρωσή της.
Με το πρώτο Μνημόνιο, επί πρωθυπουργίας Τζέφρυ, απωλέσθη η Εθνική Κυριαρχία στην διακυβέρνηση της Χώρας. Επί Παπαδήμου και Σαμαρά είχαμε το δεύτερο Μνημόνιο, το οποίο έσφιξε ακόμη περισσότερο την θηλιά στο λαιμό της Πατρίδας και του Λαού.
Τώρα, με το τρίτο Μνημόνιο, επί πρωθυπουργίας Τσίπρα, θα απωλεσθεί πλήρως και η τελευταία ρανίδα αίματος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Η προδοσία ολοκληρώνει (;) τον κύκλο της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ