Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ



Σχετικά με το θέμα της κρίσης της λαθρομετανάστευσης είναι σαφές ότι τα ΜΜΕ κυριαρχούνται από ομοφωνία απόψεων και από συνεχή επανάληψη προπαγανδιστικών κλισέ όπως «πεινασμένα και άρρωστα παιδιά», «φτωχοί-καταπιεσμένοι πρόσφυγες», «δεν έχουν μοίρα στον ήλιο» και ούτω καθεξής. Ας τολμήσουμε όμως, όπως το πράττουμε πάντα, να δούμε κατάματα την αλήθεια, τουτέστιν την ιμπεριαλιστική πτυχή της λαθρομετανάστευσης.
Στον αμερικανοσιωνιστικό-ιμπεριαλιστικό «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» και στις «ανθρωπιστικές παρεμβάσεις» των ΗΠΑ, τα εκατομμύρια των αμάχων λαμβάνονται υπόψη ως παράπλευρες απώλειες, είτε πεθαίνουν, είτε ξεριζώνονται από τις εστίες τους. Παράπλευρες απώλειες είναι και η καταστροφή των υποδομών χωρών όπως η Λιβύη, το Ιράκ, η Συρία και άλλων, στο όνομα εξυπακούεται των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «δημοκρατίας».
Το γεγονός που είναι αναμφισβήτητο των συμπαρομαρτούντων της κρίσης της λαθρομετανάστευσης είναι ότι οι εμφύλιοι πόλεμοι και συμμοριτοπόλεμοι στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική δεν θα υφίσταντο αν δεν υπήρχε η ανάμειξη των ΗΠΑ, η συμμετοχή των μισθοφόρων τους και ο συμφυρμός του συμπλέγματος σιωνιστικών τραπεζών και εταιριών. Για όλους αυτούς σημασία δεν έχει ποιοι κανίβαλοι αποκεφαλίζουν ποιους αθώους αμάχους ή ποιος ισλαμιστής τρομοκράτης ζωσμένος με εκρηκτικά κονιορτοποιεί ποιους αθώους σε λαϊκές αγορές.
Για όλους αυτούς οι θύτες και τα θύματα δεν είναι παρά ένα οικονομικό μέγεθος, ένας οικονομικός λογισμός και όχι μια ανθρωπιστική παράμετρος.
Η κρίση της λαθρομετανάστευσης, οι ορδές των μουσουλμάνων που στοιβάζονται στις πόλεις και στα σύνορα της Ευρώπης είναι μέρος αυτού του οικονομικού λογισμού. Μετά παρρησίας λοιπόν μπορούμε να υποθέσουμε ότι η λαθρομετανάστευση, ο λαθροεποικισμός είναι μια σκόπιμη ενέργεια η οποία ούτως θα πρέπει να αντιμετωπισθεί.
Αυτοί που θέλουν να επιφέρουν αλλαγή στην υφιστάμενη κρίση της λαθροεποίκισης, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτή την κρίση και τα απόνερα αυτής, με μεθόδους που προσιδιάζουν στην παρούσα χαοτική κατάσταση και στην καταστρεπτική ασυνειδησία του εχθρού, άλλως θα καταλήξουμε όλοι στα θανατηφόρα χαρακώματα που ήδη σκάβουν για εμάς οι εκμεταλλευτές-ιμπεριαλιστές Σιωνιστές.
Γ. Λιναρδής