Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ: ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ



«Εξαφανισμένα» τα Εθνικά Θέματα και το λαθρομεταναστευτικό
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους εθνικώς σκεπτόμενους Έλληνες ότι στην περιβόητη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών δεν έγινε ούτε ερώτηση, ούτε νύξη από τους αρχηγούς περί Εθνικών Θεμάτων. Ως μην υπάρχοντα το Μακεδονικό και το Κυπριακό, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχει προγραμματική σύγκλιση επί τη βάσει της προδοσίας, με «σύνθετη ονομασία erga omnes» για τα Σκόπια και «διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία στην Κύπρο».
Ακόμα και στο φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ο μεν Τσίπρας περιορίστηκε στην έκφραση της αδυναμίας να πράξει το οτιδήποτε, ενώ ο Μεϊμαράκης δεν απάντησε επί της ουσίας, περιοριζόμενους σε εξυπνακισμούς και φτηνές ατάκες περί άλλων ζητημάτων.
Η συζήτηση περιεστράφη κυρίως γύρω από το μνημόνιο, την παρελθούσα και την μελλοντική διαπραγμάτευση και γενικώς περί οικονομικών. Τι ενδιαφέρον άκουσε ο κόσμος σε όλη αυτή την συζήτηση; Ουσιαστικά και τα δύο κόμματα ανέλυσαν το πρόγραμμά τους, το οποίο συνοψίζεται στην φράση«να εφαρμόσουμε γρήγορα το Μνημόνιο 3» και υποσχέθηκαν να επιχειρήσουν να «διαπραγματευτούν τα ανοιχτά θέματα του Μνημονίου».
Κοινώς, στις εκλογές τόσο η ΝΔ, όσο και ο Σύριζα, κατεβαίνουν με πρόγραμμά τους την εφαρμογή του Μνημονίου, τον κατακλυσμό της χώρας μας από λαθρομετανάστες και την προδοσία των Εθνικών Θεμάτων. Συνεπώς το διακύβευμα των εκλογών, όπως αυτό εκφράστηκε μέσα από την τηλεμαχία, είναι το εξής: Θα τους αφήσεις, Έλληνα, να σε τελειώσουν;
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!