Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

H πολιτική δίωξη συνεχίζεται περιοριστικοί όροι στους παρανόμως εγκλείστους συναγωνιστές για ανύπαρκτα αδικήματα 3 ΒΙΝΤΕΟ




Ανακοινώθηκε στους παρανόμως εγκλείστους Συναγωνιστές η απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα μετά την "απολογία" τους για τα νέα ανύπαρκτα αδικήματα, τα οποία έχουν ήδη παραγραφεί μετά την εκπρόθεσμη άρση ασυλίας από την παράνομη Βουλή.
Στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο για την πρόσθετη κατηγορία επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι του κατ΄ οίκον περιορισμού και της στέρησης εξόδου από τη χώρα.
Στον βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό για την πρόσθετη κατηγορία επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι του κατ΄ οίκον περιορισμού και της στέρησης εξόδου από τη χώρα.
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς για την πρόσθετη ανύπαρκτη κατηγορία κρίθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.



Οι Συναγωνιστές επιστρέφουν αυτήν την στιγμή στα κελιά της Τιμής, καθώς παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ για την κατηγορία της διεύθυνσης "εγκληματικής οργάνωσης".



Οι Συναγωνιστές "απολογήθηκαν" με υπομνήματα, τονίζοντας πως υφίστανται μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη και ότι τα όπλα, για τα οποία κατηγορούνται ότι θα τροφοδοτούσαν "εγκληματική οργάνωση" είναι νόμιμα και προορίζονταν για την ασφάλειά τους, καθώς ήταν και παραμένουν στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων.


Ο συνήγορος του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους είπε πως αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυλάκιση του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου.
«Νομίζω ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Νίκος Αντωνιάδης, συμπληρώνοντας ότι άμεσα θα καταθέσουν αίτημα για την άρση της προσωρινής του κράτησης.
«Η δικαιοσύνη αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά σε αυτήν την υπόθεση», είπε μεταξύ άλλων.







Ο κ. Αλέξανδρος Αλεξιάδης, συνήγορος του Γιάννη Λαγού υποστήριξε ότι δεν έχει υπάρξει κανένα στοιχείο σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και γι’ αυτό δεν μπορούσε να υπάρξει νέα προφυλάκιση.
Αναφερόμενος στο όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του Λαγού, είπε ότι το είχε αποθηκευμένο για την προσωπική του ασφάλεια.




Παρόλη την προσπάθεια των εγκάθετων της χούντας Σαμαρά να διαλύσουν την εκδήλωση συμπαράστασης με χημικά, άγριο ξύλο και γκλομπς οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν μέχρι την αποχώρηση των βουλευτών πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής από το Εφετείο και στην επιστροφή τους στα κελιά της Τιμής.