Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ομιλία στην Τ.Ο. Τρικάλων για τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις.


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/7 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Τρικάλων, ομιλία από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κωνσταντίνο Παπαθανασίου, με θέμα: «Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή», στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Κινήματος σε όλες τις τοπικές ανά την επικράτεια.

Διαβάστηκε η επιστολή των Ευρωβουλευτών του Κινήματος, που απεστάλη προς όλα τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου και κάνει γνωστή διεθνώς, την πολιτική σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής  και των συναγωνιστών μας, που βρίσκονται παρανόμως προφυλακισμένοι, από μια διεφθαρμένη κλίκα εξουσίας, αποτελούμενη από πολιτικούς, δικαστικούς, κόμματα, ΜΜΕ και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Επίσης, έγινε αναδρομή όλων όσων διαδραματίστηκαν τον τελευταίο χρόνο με τις παράνομες διώξεις και προφυλακίσεις των συναγωνιστών και του Αρχηγού μας και παρουσιάστηκε όλο το σαθρό κατηγορητήριο, που προσπαθεί να ποινικοποιήσει τις Εθνικιστικές Ιδέες. Καταρρίφθηκαν όλες οι φαιδρές κατηγορίες μέσα από τα λεγόμενα των ίδιων των σκευωρών (Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια) και έγινε ανάλυση όλων των νομικών ακροβασιών, που πραγματοποίησε το παραδικαστικό κύκλωμα για να κατηγορήσει ένα νόμιμο πολιτικό Εθνικιστικό Κίνημα ως "εγκληματική οργάνωση".

Απέναντι σ' όλον αυτόν τον βρώμικο πόλεμο, παραμένουμε ανυποχώρητοι στις Ιδέες μας και στην Πίστη μας στα Εθνικά Ιδανικά, δηλώνοντας Υπερήφανα στις μαριονέτες ενός διεφθαρμένου συστήματος, ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! 

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Δευτέρα 10 π.μ. - 2 μ.μ.
Τρίτη και Σάββατο 7-9 μ.μ.