Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Το άκρον άωτον της προπαγάνδας: Χρυσαυγίτες πήγαν για τσιγάρα και τους εμφάνισαν ότι απειλούν!


Το άκρον άωτον της προπαγάνδας: Χρυσαυγίτες πήγαν για τσιγάρα και τους εμφάνισαν ότι απειλούν!

Οι γνωστοί συκοφάντες και συγγραφείς σεναρίων επιστημονικής φαντασίας σήμερα ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, στοχοποιώντας παράλληλα Συναγωνιστές.

Βίντεο που τραβήχτηκε από γνωστό προβοκάτορα και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες επαγγελματιών ψευτών δείχνει ομάδα Συναγωνιστών που βρέθηκε σήμερα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία της Χρυσής Αυγής να επιστρέφει από ένα περίπτερο από την πλατεία Συντάγματος, όπου είχαν πάει να αγοράσουν νερά και τσιγάρα.


Λίγα μέτρα παραπέρα είναι η συμβολική κατάληψη που κάνουν οι καθαρίστριες στο Υπουργείο Οικονομικών, οι οποίες διεκδικούν δυναμικά τα δίκαια τους από την ανάλγητη μνημονιακή κυβέρνηση. Οι Συναγωνιστές, αφού πήγαν στο περίπτερο, αποχώρησαν από το σημείο.

Ο προβοκάτορας που τράβηξε το εν λόγω βίντεο όχι μόνο στοχοποίησε τους Συναγωνιστές και τα πρόσωπά τους, αλλά θέλησε να περάσει την ψευδή εικόνα ότι οι Χρυσαυγίτες κινήθηκαν απειλητικά προς τις καθαρίστριες!!!

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και μια ανακοίνωση από το "συντονιστικό" των καθαριστριών, η οποία έλεγε: "Από το πρωί, ομάδες Χρυσαυγιτών περιφέρονται γύρω από τον χώρο που πραγματοποιείται η καθιστική διαμαρτυρία μας, βρίζοντας και απειλώντας. Μια μέρα μετά την επίθεση των δυνάμεων της κρατικής καταστολής και τους τραυματισμούς, εμφανίστηκαν και οι παρακρατικές ομάδες να μας τρομοκρατήσουν ελπίζοντας πως θα μας αναγκάσουν να γυρίσουμε στα σπίτια μας, φοβισμένες και ταπεινωμένες. Πιστή στο ρόλο της η θρασύδειλη εγκληματική συμμορία εμφανίζεται σαν το μακρύ χέρι της εξουσίας, πάντα ενάντια στους εργατικούς αγώνες τρομοκρατώντας απολυμένες γυναίκες. Ας γνωρίζουν οι καθοδηγητές τους πως οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες δεν θα υποχωρήσουν, δεν θα γυρίσουν στα σπίτια τους αλλά στις δουλειές τους. Προειδοποιούμε τη κυβέρνηση πως από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ακέραια τη ευθύνη για την σωματική ακεραιότητα των διαμαρτυρόμενων καθαριστριών. Καλούμε τέλος τους εργαζόμενους και ανέργους, τις νέες και τους νέους να πλαισιώσουν ακόμη πιο δυναμικά περιφρουρώντας το χώρο της διαμαρτυρίας."

Προκειμένου να ξεδιαλύνουμε οποιαδήποτε συκοφαντία να ενημερώσουμε πως στο παρελθόν η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής υπεράσπισε μέσα στην Βουλή τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων γυναικών στην καθαριότητα και τα όσα λέχθηκαν περί απειλών δεν είναι παρά μυθοπλασίες.

Όσο για τον εν λόγω βίντεο, δεν είναι τίποτα άλλο από μια χοντροκομμένη προπαγάνδα που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και στοχοποιεί κακόβουλα πρόσωπα Συναγωνιστών






Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-akron-awton-ths-propagandas-chrusaugites-phgan-gia-tsigara-kai-tous-emfa#ixzz33hnII46G