Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Βαράει διάλυση το τοπικό ΠαΣοΚ...

9500 χιλ. Ευρώ είναι τα "φέσια" (αυτά τουλάχιστον που αφήνουν να διαρρεύσουν από μέσα...) του τοπικού ΠΑΣΟΚ! Αυτά προκύπτουν από ενοίκια 6 μηνών που χρωστάει η Ν.Ε. του ΠαΣοΚ στην ιδιοκτήτρια. των γραφείων που στεγάζεται, αλλά και σε ανεξόφλητους λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις, όπως γράφει το trikalanews. Ενώ αναφέρει, ότι, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει οικονομική στήριξη από τα κεντρικά του ΠαΣοΚ ή να γίνει οικονομική εξόρμηση των μελών του ΠαΣοΚ..

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάποιες απορίες, όχι μόνο για το τοπικό ΠαΣοΚ...
-Πως γίνεται μετά από τα τόσα χρόνια παραμονής του ΠαΣοΚ στην εξουσία, όπερ σημαίνει παχυλότατες κρατικές επιχορηγήσεις, μίζες, «δωράκια» κάτω από το τραπέζι, συνδρομές μελών και "φίλων" κ.α., να μην μπορεί να καλύψει τις οικονομικές του υποχρεώσεις; Που πήγαν τα λεφτά σύντροφοι; Μάλλον εκεί που πήγαν και τα λεφτά της ελληνικής οικονομίας, αυτά που είχε βρει ο πρώην αρχηγός σας...
-Αλήθεια, πως θα γίνει η "οικονομική εξόρμηση"; Πολύ θα θέλαμε να δούμε τους Πασόκους να πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα και να ζητούν λεφτά, δίκην ελεημοσύνης, γιατί δεν τους φτάνουν... Μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχουν, όπως είναι φυσικό, οι αντιδράσεις των πολιτών ευρισκόμενοι μπροστά στους υπεύθυνους της δυστυχίας τους (και δυστυχώς δεν είναι οι μόνοι..), που θα τους ζητούν και τα ρέστα από πάνω!

Αν δεν μπορούν να βρουν έναν οικονομικότερο χώρο για να στεγαστούν, μπορούμε να τους προτείνουμε έναν καλύτερο και συνάμα ανέξοδο: Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Εκεί που έπρεπε να βρίσκονται ήδη, τόσο αυτοί, όσο και τα σάπια κόμματα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου.