Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΛΑΘΟΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, με την άθλια μεθόδευση ενός ολόκληρου καθεστώτος να αφήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έξω από την Βουλή, κάποιοι άρχισαν να λένε πολλά, τα οποία ασφαλώς και χρήζουν απαντήσεως και η απάντηση θα δοθεί.
 
Κατ’ αρχάς, θα αναφερθώ στο επιχείρημα εκείνο κάποιων μαρξιστοτραφών αναλυτών, αλλά και φιλελεύθερων ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν δημιούργημα της κρίσεως και επειδή η κρίση τέλειωσε αποδυναμώθηκε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Πρώτα απ’ όλα η κρίση δεν τέλειωσε και το επιχείρημά τους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δημιουργήθηκε από την κρίση είναι αίολο και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι οι δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010, στις οποίες κυριάρχησε σε δήμους και περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ και δεν είχε επομένως αρχίσει η κρίση και η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος με τις μεγάλες αλλαγές, εκλογές στις οποίες πριν την κρίση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιτύγχανε την πρώτη της νίκη στον Δήμο Αθηναίων. Για του λόγου το αληθές: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010: “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ” ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: 5,29% – 10.222 ΨΗΦΟΥΣ.
Το πρώτο “μεγάλο λάθος” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Νοέμβριος του 2010 και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεκινούσε να είναι στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής με παντελώς άγνωστους και ασήμαντους κάποιους, που σήμερα παριστάνουν τους “πολιτικούς” (χωρίς να έχουν γράψει ΠΟΤΕ στην ζωή τους ένα πολιτικό ή ιδεολογικό κείμενο!) και με κατηγορούν για “λάθη”. Κάποιοι, που δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους εάν δεν υπήρχε Μιχαλολιάκος και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Από τις αρχές ακόμη του 2011, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεκινάει προεκλογικό αγώνα σε ολόκληρη την Ελλάδα γιατί τότε υπήρχε και είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 6 Απριλίου του 2011. Αγώνας σκληρός μέχρι τον Μάιο του 2012 όπου σημειώθηκε και η πρώτη μας νίκη σε εθνικές εκλογές.
Το πρώτο “μεγάλο λάθος” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν ότι είχε ξεκινήσει μία δυναμική πορεία με συνεχή άνοδο, η οποία και κατεγράφετο δημοσκοπικά. Και ήταν τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν δημοσκοπήσεις που δημοσιεύοντο σε εφημερίδες μας έδιναν 15% και άλλες “κρυφές” έφταναν να μας δίνουν μέχρι και 18%! Τότε το σύστημα αποφάσισε να αντιδράσει και εκμεταλλευόμενο ένα τραγικό περιστατικό δημιούργησε μια τερατώδη πολιτική σκευωρία.
Εάν δεν ανεβαίναμε δεν θα πηγαίναμε ποτέ φυλακή, δεν θα είχαμε υποστεί τις διώξεις που ακόμη συνεχίζονται.
Κάνατε λάθη μας λένε κάποιοι “κύριοι” υποκρινόμενοι τους ομοϊδεάτες μας και κάποιοι ακόμη και τους αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι οι αποφάσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν ελήφθησαν από εμένα προσωπικά, αλλά από το πολιτικό συμβούλιο και την Κεντρική Επιτροπή και αποτελεί ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ κάποιοι να χρεώνουν τα πάντα σε μένα, ενώ στην τελευταία επί παραδείγματι κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συμφώνησαν όλοι με την γραμμή του Κινήματος, εκτός από έναν, ο οποίος και αποχώρησε και από τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ας αναλάβουν λοιπόν άπαντες τις ευθύνες τους και ας μη κρύβονται με φτηνό λαϊκισμό για να κολακεύσουν τον όχλο. Τιμώ την εμπιστοσύνη των συναγωνιστών μου, αλλά είχαν δικαίωμα λόγου, τον οποίο δεν τους είχα αφαιρέσει ποτέ.
Ο βρώμικος πόλεμος και οι συκοφαντίες εναντίον μου
Είναι γεγονός βέβαια ότι ο βρώμικος πόλεμος και οι συκοφαντίες εναντίον μου είναι μία πολύ παλαιά υπόθεση. Όσο υπήρχα πολιτικά εδώ και πολλά χρόνια αντιμετώπιζα και την λάσπη του συστήματος και βεβαίως και των ρουφιάνων των μυστικών υπηρεσιών, που παριστάνουν ότι είναι ενάντια στο σύστημα. Και στο σημείο αυτό να υπογραμμίσω ότι η κακοήθεια και η συκοφαντία ευδοκιμούν θαυμάσια στην Ελλάδα και είναι ένα φαινόμενο που κρατά χιλιάδες χρόνια από την αρχαία ακόμη εποχή.
Κάποιοι με αφορμή το 2,93% θυμήθηκαν με καθυστέρηση επτά ολόκληρων ετών πράγματα, που ίσχυαν από το 2012 και το ερώτημα που τίθεται είναι: Γιατί επί επτά χρόνια σιωπούσαν;
Αξιοθρήνητοι και αξιολύπητοι είναι πράγματι αυτοί οι οποίοι απόλαυσαν αξιώματα και μάλιστα χωρίς να τηρούν τις υποχρεώσεις τους και απέκτησαν οντότητα πολιτική χάρη στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τώρα πολεμούν με βρώμικα μέσα το Κίνημα που τους έθρεψε κυριολεκτικά, συνεργαζόμενοι απόλυτα με το σύστημα.
Κάποιοι επιζητούν την κεφαλή μας επί πίνακι γιατί κάναμε “λάθη”. Μα αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα είναι οι ίδιοι που μας πολέμησαν, οι ίδιοι που δεν μας ψήφισαν και για λίγες χιλιάδες ψήφους άφησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής. Γιατί αλήθεια επιμένουν; Γιατί γνωρίζουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα που έχει να δώσει πολλά ακόμη στην Πατρίδα και τον Λαό! Και το γνωρίζουν αυτό και τα αφεντικά τους, που τους ωθούν μοιράζοντας υποσχέσεις και βρώμικο χρήμα να κτυπούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
“ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”
Πως φτάσαμε, όμως, στο 2,93%; Πιο ήταν το μεγάλο “λάθος” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Ας πάμε στις αρχές του έτους 2019 όταν έγραφα για την ψηφοφορία για την συμφωνία των Πρεσπών τα παρακάτω:  “Η απόφαση που έλαβε με ψήφους 153 η Βουλή των Ελλήνων την Παρασκευή στις 24 Ιανουαρίου του έτους 2019, θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στο βιβλίο της Ιστορίας. Μέσα στη Βουλή κατήγγειλα την πλειοψηφία αυτή σαν επίπλαστη και ξεκάθαρα αντίθετη προς την θέληση του λαού, τονίζοντας ότι εκτός όλων των άλλων, οι ψήφοι υπέρ της συμφωνίας ανήκαν και σε βουλευτές οι οποίοι εκλέχθηκαν από τον ελληνικό λαό με τα ψηφοδέλτια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, της Νέας Δημοκρατίας, της Ενώσεως Κεντρώων, του κόμματος “Ποτάμι” και του ΠΑΣΟΚ! Είναι βέβαιο λοιπόν, ότι προδόθηκε η θέληση του λαού με την διαδικασία αυτή, η οποία δημιουργεί μία επικίνδυνη κατάσταση για το Έθνος μας και ικανοποιεί μόνον τα διεθνή συμφέροντα και την ξενοκρατία που εξουσιάζει την Πατρίδα μας. Όμως η συμφωνία αυτή, δεν ήλθε από το πουθενά…”
Αρχές του 2019 και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε πάλι ένα μεγάλο “λάθος”, ανέβαινε! Η εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” κυκλοφορούσε στις αρχές Φεβρουαρίου με μία δημοσκόπηση, τονίζοντας στην πρώτη της σελίδα ότι είναι ανησυχητικά τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η δημοσκόπηση αυτή είχε ως εξής:  “Δημοσκόπηση Metron Analysis, «Βήμα της Κυριακής», 3 Φεβρουαρίου 2019: Νέα Δημοκρατία: 37,2%, ΣΥΡΙΖΑ: 25,1%, Χρυσή Αυγή: 9,1%, Κίνημα Αλλαγής: 7,0%, ΚΚΕ: 6,1 %, Το Ποτάμι: 1,9%, Ανεξάρτητοι Έλληνες: 1,3%, Ένωση Κεντρώων: 2,7 %”.
Η εφημερίδα “ΚΟΝΤΡΑ” που κρατούσε σκληρή γραμμή ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούσε με τίτλο “ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ “ΛΑΘΟΣ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013, ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟ 2,93% ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019.

N.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ