Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Πρόεδρος του Συνεδρίου της ΝΔ ο Μεϊμαράκης για τον οποίο υπήρχε δήθεν γκρίνια στην ΝΔ για την ψήφιση Παπαδημούλη


«Πατριώτες» μην χάνεστε μετά τις εκλογές - Να τα λέμε και αυτά…
Αναταραχή είχε προκληθεί προ ολίγων εβδομάδων στους ψηφοφόρους της ΝΔ, καθώς οι ευρωβουλευτές του ψευτοδεξιού μορφώματος ψήφισαν για μία εκ των θέσεων Αντιπροέδρου του ευρωκοινοβουλίου, τον ευρωκομμουνιστή Παπαδημούλη.
Ως υπεύθυνο για αυτή την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, τα «πατριωτικά» παπαγαλάκια του Μητσοτάκη, φωτογράφισαν τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, με τον οποίον εμφάνιζαν να είναι… δυσαρεστημένοι στην ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Πόσο δυσαρεστημένοι λοιπόν; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη επέλεξε και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για Πρόεδρο του νέου Συνεδρίου της ΝΔ, που θα διεξαχθεί στο τέλος του έτους και θα είναι το τέταρτο “γαλάζιο” Συνέδριο σε τέσσερα χρόνια, από τότε που εκλέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τι σημαίνει η κίνηση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη; Μα ασφαλώς στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους δήθεν «σκληρούς δεξιούς» του κόμματος να κάτσουν στα… αυγά τους (και στις καρέκλες τους) και να αποδεχθούν διά παντός και αμετακλήτως ότι η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ αλλά μια ακόμα συνιστώσα των «προοδευτικών» δυνάμεων. Εξ ου και οι διορισμοί σεσημασμένων εθνομηδενιστών στις γενικές γραμματείες της κυβέρνησης, η υπουργοποίηση πασόκων και η τοποθέτηση της Γιάννας Αγγελοπούλου ως επικεφαλής της Επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.
«Πατριώτες» να χαίρεστε την νέα σας κυβέρνηση και καλή συνεργασία να έχετε με την Αριστερά που δήθεν θα έδιωχνε ο Μητσοτάκης…
Ν.Κ.

ΠΗΓΗ