Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: H ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ



Παρέμβαση κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνόδου της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, σε συζήτηση σχετικά με την αυξημένη τρομοκρατική απειλή που αντιμετωπίζει η ήπειρος μας.
Κατήγγειλε την στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ευρωπαίων πολιτικών, που ενώ παριστάνουν πως είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία, αρνούνται να δουν την πραγματικότητα και να αναγνωρίσουν το γεγονός πως η τρομοκρατία έχει ταυτότητα και είναι Ισλαμική. Διαπίστωσε πως, οι σημερινοί "ηγέτες" της Ευρώπης, παγιδευμένοι στις ιδεολογικές τους εμμονές και στα ιδεολογήματα τους δεν είναι ικανοί να δράσουν και αρκούνται μόνο σε ημίμετρα.
Τέλος, κάλεσε ως πρώτο βήμα για την λύση του προβλήματος να κλείσει η Ένωση τα εξωτερικά της σύνορα και να σταματήσει με κάθε μέσο την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, πολλοί από τους οποίους είναι επικίνδυνοι Ισλαμιστές.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης:
"Ξαφνικά η Ευρώπη ανακάλυψε την τρομοκρατία. Τόσο το Κίνημα μας, η Χρυσή Αυγή, όσο και αλλά Εθνικιστικά Κινήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη, προειδοποιούσαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια για το τι πρόκειται να συμβεί. Μας κατηγορείτε για ισλαμοφοβικούς. Πείτε το αυτό στους γονείς των παιδιών που πήγαν στο Bataclan να διασκεδάσουν και δεν γύρισαν ποτέ στο σπίτι τους.
Δεν θα υποκύψουμε λέτε στην τρομοκρατία όταν πρωτεύουσες ευρωπαϊκών χωρών έχουν τον στρατό στους δρόμους για να αντιμετωπίσουν την απειλή. Έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα του Ευρωπαίου Πολίτη. Οι πολιτικές σας, των ανοιχτών συνόρων, της κατάρρευσης των αξιών και του πρωτοφανούς ρατσισμού εις βάρος των γηγενών δεν μπορούσαν παρά να προσφέρουν γόνιμο έδαφος στον σπόρο του Ισλαμικού φονταμενταλισμού.

Όσο και να προσπαθείτε μέσω των ΜΜΕ να το αποκρύψετε, η τρομοκρατία στην Ευρώπη έχει ισλαμική ταυτότητα. Η οργανωμένη επίθεση στην Κολωνία την πρώτη του έτους εναντίον γυναικών είναι τρομοκρατικό χτύπημα. Έστειλαν το μήνυμα είμαστε εδώ και θα (.....) αποσιωπητικά, τις γυναίκες, τις κόρες και τις αδελφές σας. Και εσείς προτείνετε στις γυναίκες να μη ντύνονται προκλητικά και να μη φορούν αρώματα. Τα περισσότερα τζαμιά που λειτουργούν αυτή την στιγμή στην Ευρώπη, δεν είναι παρά φυτώρια τρομοκρατών.
Ποιά είναι η λύση; Εγκαταλείψτε τις ιδεολογικές σας αγκυλώσεις, θωρακίστε την ήπειρό μας από τα εκατομμύρια που συρρέουν κάθε χρόνο παράνομα."