Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΒΙΝΤΕΟ



Έξω τα κόμματα από το Στράτευμα - Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις η θέση της Χρυσής Αυγής»!
Λάβρος κατά του νομοσχεδίου της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ για την εθνική άμυνα εμφανίστηκε από βήματος Βουλής ο βουλευτής Αττικής, συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στηλίτευσε με δριμύτητα τις ωμές παρεμβάσεις των κομμάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις, τις οποίες όπως είπε «επιχειρούν να μετατρέψουν σε νηπιαγωγείο».
«Καμία εμπλοκή στα ζητήματα των Ενόπλων Δυνάμεων από εκείνους που λιποτάκτησαν, που εξαγόρασαν τη θητεία τους ή υπηρέτησαν σε βυσματικές θέσεις, δίπλα στις πολυτελείς τους οικείες», δήλωσε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, στηλιτεύοντας μια αντεθνική κυβέρνηση, η οποία επιδιώκει να περάσει ένα νομοσχέδιο στη δομή του οποίου συνέβαλαν ακόμα και «αντιρρησίες συνείδησης»!
Ο Η. Κασιδιάρης ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του σημειώνοντας πως μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τη Μνήμη του Εθνικού Ιεράρχη μακαριστού Χριστόδουλου, καθώς και του Ήρωος Στρατηγού Νικόλαου Ντερτιλή, δύο Ελλήνων τους οποίους έτρεμε το πολιτικό, οικονομικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο που εξουσιάζει τυραννικά την Πατρίδα μας!