Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Έχασαν την μιλιά τους οι συκοφάντες


Με ένα δηκτικό άρθρο ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος καταδεικνύει την συκοφαντία όλων των πληρωμένων γραφίδων που μιλούσαν τόσο καιρό για έριδες εντός της χρυσής Αυγής, την στιγμή που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προχωρά ενωμένο σαν γροθιά.
«Έγινε εμφανές! Είναι μαλωμένοι! Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Νίκου Μιχαλολιάκου.


Όταν η υποψία γίνεται γεγονός, τότε είναι είδηση. Αυτή είναι η νέα μορφή δημοσιογραφίας της οποίας γινόμαστε αναγνώστες και τηλεθεατές τους τελευταίους μήνες.

Κόντευα να πειστώ ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε στείλει αετούς από τη φυλακή με γαμψά νύχια να αρπάξουν τον Κασιδιάρη επειδή έπραττε και έλεγε πράγματα τα οποία δεν συμφωνούσε ο έγκλειστος αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Στάθηκα με υπομονή στα θεωρεία της βουλής χθες το μεσημέρι προκειμένου να παρακολουθήσω αυτά που δεν φαίνονται αλλά που υπάρχουν. Στιγμιαίες φωτογραφίες και το κοίταγμα των ματιών μεταξύ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έβγαλε ένα συμπέρασμα.

Υπάρχει ένας άνθρωπος με πολλά χέρια και πολλά πόδια. Αυτό είναι η Χρυσή Αυγή. Όταν μιλούσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπήρχε θρησκευτική ευλάβεια όλων των βουλευτών του κόμματος που τον κοιτούσαν στα μάτια και στο στόμα προκειμένου να δουν ή να νιώσουν αν έχει ανάγκη να του δώσουν το δικό τους «οξυγόνο ζωής», αναπνοή και δύναμη ψυχής αν τα χρειαστεί. Μόλις μπήκε στην αίθουσα ο Ηλίας Κασιδίαρης τον αγκάλιασε σκύβοντας με το πρόσωπο του στους ώμους του, όπως κάνει ο γιός στον πατέρα όταν υποκλίνεται.
Φυσικά από αύριο δεν αποκλείεται να ξαναρχίσουν πάλι οι πτήσεις των μελλούμενων αρπακτικών πουλιών. Ομολογώ πάντως ότι εντυπωσιάστηκα από την «όρθια λεβεντιά» που έδειξαν κατά τις ομιλίες του και οι τρεις βουλευτές»