Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Η ΝΔ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ – Η ΥΠΙΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΜΑΙΜΟΥ

σπηλιωτοπουλος3
«Αναρχικός» (της δεξιάς…) δήλωσε ο (χαριτόβρυτος…) Νικήτας Κακλαμάνης στο «Πρώτο Ψέμα», αλλά πέρα από τις… σαχλαμάρες η είδηση που έβγαλε είναι άλλη. Αυτό που υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή: ότι στην πραγματικότητα η νουδούλα υποστηρίζει στην Αθήνα τον λαθρο-Καμίνη, στη Θεσσαλονίκη τον Μπουτάρη και στην περιφέρεια Αττικής τον Σγουρό, επειδή όμως μια ανοιχτή στήριξη αυτών των πασοκανθρώπων θα οδηγούσε πάμπολλους ψηφοφόρους της ΝΔ κατευθείαν στην Χρυσή Αυγή, ο Αντωνάκης έχρισε κάποιες αδύναμες υποψηφιότητες για τα μάτια του κόσμου (π.χ. Σπηλιωτόπουλου, Κουμουτσάκου…), μπας και κρατήσουν τον κόσμο της ΝΔ στο μαντρί. Ιδού και η επιβεβαίωσή μας από τον Κακλαμάνη:


«Η πολιτική στόχευση του Μαξίμου ήταν: Καμίνης στην Αθήνα, Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη για προφανείς λόγους. Η δική μου υποψηφιότητα χάλασε το σχέδιο, με συνέπεια να εμφανιστεί και δεύτερος υποψήφιος, ώστε και έμμεσα ακόμη να στηριχθεί ο μνημονιακός Γιώργος Καμίνης…».
(ΥΓ): Καλά τώρα, αυτά ότι τους χάλασε τα σχέδια ο Νικήτας ο… «αναρχικός», ας πάει να τα πει πουθενά αλλού. Όχι μόνο δεν τους  χάλασε τα σχέδια η υποψηφιότητά του, αλλά τα διευκόλυνε κιόλας. Στο κόλπο είναι κι αυτός!