Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

αρχείο λήψης (1)

ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: «ΕΥΠΑΘΗΣ» ΕΣΦΑΞΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΠΟΛΙΤΗ– ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»!

Μια ακόμα καθαρά ρατσιστική δολοφονία έγινε χθες το βράδυ  στην Ηλεία. Αλλά αυτή η ρατσιστική δολοφονία δε θα συγκινήσει τους «συμπαραστάτες» και τους «αλληλέγγυους», γιατί ο φονιάς είναι ένας από τους προστατευομένους τους. «Ευπαθής» κλέφτης, λοιπόν, δολοφόνησε αστυνομικό, προκειμένου να μην συλληφθεί.


Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής (11-05-2014). Ο 35χρονος αστυνομικός μαζί με έναν φίλο του επέστρεφαν στα σπίτια τους. Λίγο πριν από το σπίτι του, ο άτυχος άνδρας αντιλήφθηκε την απόπειρα της διάρρηξης γειτονικού του σπιτιού και επιχείρησε να συλλάβει τον δράστη. 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με τη σύζυγό του, βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατά μαχαίρι. Όμως εκείνος πρόλαβε να χτυπήσει δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον αστυνομικό, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Στη συνέχεια επιτέθηκε και τραυμάτισε τον φίλο του αστυνομικού, που έσπευσε προς βοήθεια. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κι όπως είναι φυσικό κι επόμενο, τα ΜΜΕ κρύβουν την «ευπαθή» ιδιότητα του δράστη, για ευνόητους λόγους… Στα δε κανάλια, η είδηση της φρικτής δολοφονίας, δεν έπαιξε καθόλου… Ασφαλώς, αν συνέβαινε το αντίθετο, αν ο αστυνομικός σκότωνε τον «ευπαθή», θα ήταν πρώτη είδηση.

ΑΛΒΑΝΟΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 300 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ!

Νέα σύλληψη –η σύλληψη της… ημέρας- «κατατρεγμένου οικονομικού μετανάστη» από την Αλβανία, για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην πατρίδα μας, έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κακαβιάς, αστυνομικοί ακινητοποίησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» και βρήκαν εντός αυτού και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 298,6 κιλών, συσκευασμένη σε σάκους.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! 

ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΞΑΦΡΙΖΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΑΝΥΠΟΠΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΜ

Μόλις μπαίνουμε στα ΜΜΜ, μια φωνή από τα μικρόφωνα μας ειδοποιεί να προσέχουμε τα προσωπικά μας είδη. Όμως, ποιοι είναι αυτοί που μας κλέβουν;
Συνελήφθη στην περιοχή της Κηφισιάς, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., 33χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Ιράκ, ο οποίος, λίγο νωρίτερα, εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό, βούτηξε το πορτοφόλι από ανύποπτο Έλληνα που επέβαινε σε λεωφορείο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας ο συλληφθείς είχε διαπράξει έξι (6) κλοπές πορτοφολιών σε λεωφορεία και συρμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. Ως εκ τούτου, βρέθηκε «φορτωμένος», έχοντας στην κατοχή του 305 ευρώ.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!