Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής



Ο προεκλογικός αγώνας για τις Ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν στάθηκε εμπόδιο για την Τοπική Οργάνωση Τρικάλων της Χρυσής Αυγής για να πραγματοποιήσει ακόμη μια κοινωνική δράση. Έτσι, κλιμάκιο της Τ.Ο πήγε στο 30ο Δημοτικό Σχολείο και καθάρισε τον προαύλιο χώρο του σχολείου, από τα αγριόχορτα και τα σκουπίδια που είχαν μαζευτεί εκεί.


Είχαν προηγηθεί συνεχείς εκκλήσεις των γονέων του σχολείου προς την Δημοτική Αρχή, η οποία (ως συνήθως) αδιαφόρησε,και παρέπεμπε τους γονείς, σε Αντιδημάρχους και υπηρεσίες, για ένα τόσο απλό θέμα,ενώ παράλληλα άφηνε τα παιδιά να παίζουν στο προαύλιο του σχολείου, εκτεθειμένα σε διάφορους κινδύνους

Φυσικά κανένα μέλος του νυν Δημοτικού συμβουλίου, αλλά και ούτε κάποιος άλλος συνδυασμός, από τους τόσους που διεκδικούν την ψήφο των Τρικαλινών δημοτών δεν έκανε τίποτε.


Η "Χρυσή Αυγή" θα συνεχίσει τις κοινωνικές της δράσεις, αποδεικνύοντας συνεχώς πως η θέληση μας για προσφορά στον τόπο μας είναι απεριόριστη,αλλά και ξεσκεπάζοντας στα μάτια των συμπολιτών μας, την ανεπάρκεια και τις αγκυλώσεις των διαφόρων επίδοξων "σωτήρων" της όμορφης πόλης μας.