Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ομιλία από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής,Κωνσταντίνο Μποβιάτσο στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων



Για μια ακόμη φορά τα γραφεία της "Χρυσής Αυγής" αποδείχτηκαν πολύ μικρά για να χωρέσουν τον κόσμο,που ήρθε για να ακούσει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κινήματος Κωνσταντίνο Μποβιάτσο,να αναλύει τις θέσεις της "Χρυσής Αυγής" για τις Ευρωεκλογές,αλλά και να τονίζει την κρισιμότητα των επερχόμενων Ευρωεκλογών.


Η Ευρώπη των Εθνών, η Ευρώπη του πολιτισμού και της παράδοσης, η Ευρώπη των Εθνικών πολιτισμών, είναι η Ευρώπη που οραματίζονται οι Εθνικιστές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο ομιλητής τόνισε πως:"Σε πείσμα των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, σε πείσμα της εθνομηδενιστικής και παρακμιακής αριστεράς, που σε αγαστή συνεργασία με τους φιλελεύθερους, έχει οδηγήσει σε κοινωνικά-οικονομικά αδιέξοδα αλλά και σε μεγάλους Εθνικούς κινδύνους, όλα τα Έθνη της Ευρώπης,  σε πείσμα όλων αυτών, ήρθε η ώρα της ελπίδας και της σύγκρουσης.
Ο Ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του σε όλους αυτούς,αλλά και στο Ελληνικό πολιτικό,οικονομικό και εκδοτικό κατεστημένο, που τόσο ταλαιπώρησε την κοινωνία,αλλά και που άσκησε πρωτοφανείς διώξεις σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος της "Χρυσής Αυγής" με παράνομες προφυλακίσεις,δολοφονίες,ψέμματα και  συκοφαντίες".


Στην συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκομένους.Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για την τελική νίκη.


Το βίντεο με τις δηλώσεις του συναγωνιστή στα τοπικά μέσα: