Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ο “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ” ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΕΡΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ” ΞΗΡΟΙ, ΧΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΩΤΗΔΕΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ

germenhw
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Ένα μικρό σχόλιο. Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εισήλθε στις 12:12 στη Βουλή ο Συναγωνιστής και βουλευτής του Κινήματός μας, Γιώργος Γερμενής. Σύμφωνα με πληροφορίες,  η μεταγωγή έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και τα αυτοκίνητα της αστυνομίας εισήλθαν στο υπόγειο γκαράζ της Βουλής από την πλευρά της λεωφόρου Αμαλίας.


Οι αστυνομικοί δεν άφησαν δημοσιογράφους να τον πλησιάσουν.

Κανονικά έπρεπε να είχαν φέρει και μονάδες από τις ειδικές δυνάμεις του στρατού προκειμένου να αποκλείσουν με οδοφράγματα τους γύρω δρόμους. Επίσης ίσως θα ήταν πρέπον να είχαν τοποθετήσει και ακροβολιστές στις ταράτσες των γύρω κτηρίων, οι οποίοι απαραιτήτως εκτός από εκρηκτικές βολίδες, έπρεπε για παν ενδεχόμενο να φέρουν στον εξοπλισμό τους και διόπτρα υπέρυθρων ακτίνων.

Έτσι η όλη μεταγωγή του «αδίστακτου», «αιμοδιψούς» και «αιμοβόρου», «αρχιεγκληματία» Γιώργου Γερμενή θα ήταν περισσότερο θεαματική και όπως λέει και ο Λαός, πιο «πιασάρικη». Γενικά το όλο επικοινωνιακό τρικ όσον αφορά τους  «εγκληματίες» Χρυσαυγίτες θα προσέδιδε μεγαλύτερη αίγλη και φήμη στην κυβέρνηση και είναι βέβαιον ότι θα αποσπούσε νέα συγχαρητήρια, από τους ξένους εντολείς του πρωθυπουργού.

Τι σημασία έχει αν ο Χριστόδουλος Ξηρός έφυγε από το Σωφρονιστικό Ίδρυμα Κορυδαλλού μέρα μεσημέρι από την Κεντρική πύλη αδειούχος ων και τώρα παρεούλα με μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» ταχυδρομούν βιβλία με εκρηκτικούς μηχανισμούς στα διάφορα αστυνομικά τμήματα.

Τι σημασία έχει αν σύσσωμη η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει πάθει τεταρταίο πυρετό, λόγω του ότι έχει στην κατοχή του τις ρουκέτες που είχαν κλέψει οι «κοινωνικοί επαναστάτες» της 17Ν το 1989 από το στρατόπεδο Συκουρίου.    

Τι σημασία έχει αν ο Νίκος Μαζιώτης έφυγε επίσης μεσούσης της πρωίας από τις φυλακές και αυτός απολαμβάνοντας ως αδειούχος, την «μεγαλοψυχία» και την «μεγαλοθυμία» του κατά περίπτωση δημοκρατικού κατεστημένου και τώρα ανατινάζει το κέντρο της πρωτεύουσας με βόμβες εκατό κιλών και περιδιαβαίνει ανά την επαρχία, ληστεύοντας υποκαταστήματα τραπεζών.

Αυτό που έχει σημασία είναι ο Γιώργος Γερμενής και όλοι οι ομοϊδεάτες του να προβληθούν από σύσσωμο το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, ως στυγνοί εγκληματίες, ως κοινωνική απειλή, ως καταλύτες του δήθεν δημοκρατικού πολιτεύματος και των θεσμών και ως εκ τούτου πρέπει να φρουρούνται και να προσάγονται από την μισή τουλάχιστον αστυνομική δύναμη πρωτευούσης. Διαφορετικά αν τον πάνε στην Βουλή συνοδεία με δυο μόνο αστυφύλακες, όπως πήγαν τον Κώστα Πάσαρη στο νοσοκομείο, τι στα κομμάτια επικίνδυνος εγκληματίας είναι.  

Ντροπή σας άθλιοι, σαλτιμπάγκοι της πολιτικής comedia del arte και κανάγιες μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης. Ντροπή σας επίορκοι λειτουργοί της δικαιοσύνης, σκυφτοί θεράποντες μιας ανέντιμης εκτελεστικής εξουσίας.

Η μέρα της ετυμηγορίας του Ελληνικού Λαού έχει πλέον φθάσει.