Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ



Αβάσταχτος είναι ο νέος μνημονιακός ζυγός που έρχεται για τους Έλληνες, καθώς ο νέος νόμος που φέρνει προς ψήφιση την Τρίτη στη βουλή η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά ξεπουλά τα σπίτια και τις επιχειρήσεις των Ελλήνων σε ξένα funds.
Συγκεκριμένα με την επισήμανση του κατεπείγοντος σήμερα Σάββατο θα κατατεθεί εφαρμοστικός νόμος στην Βουλή, ο οποίος θα επιτρέπει την σύσταση και την λειτουργία των distress funds στην Ελλάδα, καθώς και την πώληση όλων των επιχειρηματικών δανείων. Βέβαια οι περιπτώσεις που φαινομενικά δεν αφορά ο νόμος όπως τα στεγαστικά δάνεια α΄ κατοικίας και τα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αναμένεται να ξεπουληθούν και αυτά τον προσεχή Φεβρουάριο, μιας που από 15/2 θα μεταπωλούνται και στεγαστικά δάνεια α΄κατοικίας.
Ο Τσακαλώτος σε αυτό το πρωτοφανές ξεπούλημα σε ξένα funds έριξε τον μπαλάκι στον ελληνικό λαό, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι αυτός που ψήφισε το τρίτο μνημόνιο:«Τις μειώσεις μισθών τις διαπραγματευτήκαμε το καλοκαίρι. Αυτό προέβλεπε το σχέδιο Γιούνκερ επί του οποίου ψήφισε ο ελληνικός λαός. Η νέα συμφωνία προβλέπει απλά διαφορετικές ταχύτητες αυξήσεων. Δεν υπάρχει μείωση για κανέναν".
Η Χρυσή Αυγή στέκεται σθεναρά ενάντια στα αιματηρά αυτά μέτρα που στήνονται εις βάρος του πολύπαθου ελληνικού λαού. Το Γραφείο Τύπου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Η συμμορία Σύριζα-Ανέλ πέταξε τα κόκκινα δάνεια βορά στα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας και ξεπούλησε οριστικά την εθνική περιουσία της Ελλάδος, καταδικάζοντας τον ελληνικό λαό σε ασφυξία για να αυξηθούν τα κέρδη της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας".