Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Π. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ DNA! ΒΙΝΤΕΟ



Tην θέση του εθνικιστικού κινήματος αλλά και το πάγιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για την μη απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας σε αλλοδαπούς τόνισε μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής σε έντονο ύφος για άλλη μια φορά ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Στο πλαίσιο της συζητήσεως του επαίσχυντου και αντεθνικού νομοσχεδίου περί «της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας - Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας» ο Συναγωνιστής επεσήμανε ότι η νομοθέτηση περί «ισότητας των φύλων» είναι παραπλανητική και ψευδεπίγραφη, αφού αυτή εξασφαλίζεται ούτως η άλλως συνταγματικώς.
Οι βαθύτεροι στόχοι είναι η εδραίωση του νεοσύστατου αφηγήματος ενός νέου παρά φύσιν κόσμου, ο οποίος μας μιλά συμβίωση ατόμων ίδιου φύλου, για περισσότερα από 2 ανθρώπινα γένη, για δυνατότητα επιλογής φύλου κτλ.
Σε συνέχεια της ομιλίας του ο Συναγωνιστής ανεφέρθη στην αφύσικη, αντεθνική και εγκληματική ενέργεια της αποδόσεως της ιθαγένειας σε πάσης φύσεως αλλογενείς. Εξήγησε ότι η ιθαγένεια αναφέρεται στο φυσικό δεσμό ενός ατόμου με έναν λαό, δεσμός ο οποίος υφίσταται φύσει και όχι έργω και γι΄ αυτό δεν μοιράζεται, ούτε διανέμεται σε μάζες λαθρομεταναστών. «Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι» τόνισε, προκαλώντας την μεροληπτική στάση της προεδρεύοντος, η οποία έσπευσε για άλλη μια φορά να παρέμβει και να διακόψει τον Συναγωνιστή.
Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας στηλίτευσε τις σχετικές διατάξεις του νομοσχεδίου περί της «Επιτροπής Διαδικτύου» αφού ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή και οι εκπρόσωποί του είναι μονίμως αποκλεισμένοι από το Διαδίκτυο, ενώ αυθαίρετα ο εθνικός λόγος απομονώνεται ως... «ρητορική μίσους».