Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠ.ΕΞ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: «ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, Η Ε.Ε. ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»!



Μετά την πρόσφατη ομολογία Μοσκοβισί αναφορικά με τις αντιδημοκρατικές μεθόδους που ακολουθήθηκαν και οδήγησαν στην ψήφιση από την βουλή του τρίτου Μνημονίου τον Αύγουστο του 2015, ήρθε η σειρά του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ να παραδεχθεί πως αν είχε επικρατήσει η θέση Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ «η Ευρώπη θα είχε τιναχθεί στον αέρα»!
Τα παραπάνω ελέχθησαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της Μπούντεσταγκ, όπου ο υπουργός Εξωτερικών εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό των Οικονομικών Β. Σόιμπλε για τη στάση του στο ζήτημα της Ελλάδος. Όπως χαρακτηριστικά μάλιστα επισήμανε, ο Σόιμπλε επέμενε στην αναγκαιότητα εξόδου της Ελλάδος από τη ζώνη του ευρώ ακόμη και στα τέλη του 2016, πρόταση η οποία εάν είχε υλοποιηθεί θα τίναζε την Ευρώπη στον αέρα.
Αποδεικνύεται συνεπώς, όχι από τα εγχώρια ανδρείκελα του Μνημονίου που εξαπατούν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό, αλλά από τα λεγόμενα των αφεντικών τους στο Βερολίνο πως το ενδεχόμενου εξόδου της χώρας από το ευρώ θα επέφερε συντριπτικό πλήγμα στο οικοδόμημα της Ε.Ε. με συνέπεια την διάλυσή του.
Το ίδιο είχε δηλώσει και ο Γιουνκέρ, ότι το τρίτο εθνοκτόνο Μνημόνιο διέλυσε την Πατρίδα μας, αλλά έσωσε την Ευρώπη!
Πρόκειται για θέση την οποία έχει πολλάκις διατυπώσει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκος από βήματος βουλής, εισπράττοντας την εκκωφαντική, ένοχη σιωπή των μνημονιακών δυνάμεων του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου.
Ακόμα λοιπόν και υπουργοί της γερμανικής κυβέρνησης ομολογούν πως ο Ελληνικός Λαός υφίσταται τις δραματικές συνέπειες των ολέθριων μνημονιακών πολιτικών διότι οι πολιτικές του ηγεσίες ακολουθούν πιστά το γερμανικό δόγμα που θέλει την συντήρηση της Ε.Ε. σε βάρος της ευημερίας των Ελλήνων και του μέλλοντος της Ελλάδος.




Διαβάστε επίσης: Οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη και μια ομιλία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή τον Ιούλιο του 2015 - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου