Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ομιλία Γρηγόρη Χιώτη στη Τ.Ο. Τρικάλων.


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Αυγούστου στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, ομιλία από τον συναγωνιστή Γρηγόρη Χιώτη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για θέματα Εθνικά και κοινωνικά.


Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στους πολιτικούς κρατούμενους του Κινήματος και στον συνεχή τους αγώνα, ακόμα και μέσα από τα κελιά της Τιμής, που δίνει σε όλους εμάς ένα ακόμη κίνητρο για τη συνέχιση του Αγώνα μας. Αγωνιστές που θυσίασαν ένα από τα πιο ιερά αγαθά κάθε ανθρώπου, την Ελευθερία, για την επικράτηση των Ιδεών μας, αλλά και για την αγάπη τους για την Πατρίδα! Επίσης, ανέγνωσε το μήνυμα του συναγωνιστή Χρήστου Παππά, όπως αυτό αποτυπώθηκε στον πρόλογο του νέου του βιβλίου: «Οι λόγοι που είμαι φυλακή».

Τέλος, έγινε αναφορά σε όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, με την απειλή νέων μέτρων από τους διεθνείς τοκογλύφους και την ανάλγητη συγκυβέρνηση του μνημονίου και αναπτύχθηκαν οι θέσεις του Κινήματος για επιμέρους ζητήματα. Τονίστηκε ότι, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να δώσει κάθε μάχη μέχρι την τελική δικαίωση και τη Τελική Νίκη του Ελληνισμού, απέναντι από δειλούς και προσκυνημένους!

Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε συζήτηση με φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10. 1ος Όροφος
Τρίτη και Σάββατο 7-9:30 μ.μ.
Δευτέρα 10 π.μ. - 2 μ.μ.