Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ομιλία για το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο



Ομιλία-παρουσίαση των θέσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το ανθελληνικό "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Αυγούστου στα Τρίκαλα στα γραφεία της Τ.Ο του Κινήματος, από τον εκπρόσωπο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων. Ο ομιλητής ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Η προσπάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου,με την σύμφωνη γνώμη σύσσωμης της Αριστεράς, για την ποινικοποίηση της ελεύθερης εκφοράς της γνώμης και της σκέψης, καθώς και η προσπάθεια  λοβοτομής της ιστορικής μνήμης του Έθνους, είναι η ουσία του όλου νομοσχεδίου. 

Η υποκρισία των βουλευτών της ΝΔ που για πολιτικάντικους και μόνο λόγους ζητούν "βελτιώσεις" στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το "φύλο συκής" του πολιτικού συνονθυλεύματος που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση,και που έντρομο από τις αντιδράσεις έσπευσε να αποσύρει άρον-άρον και για λίγες μέρες το νομοσχέδιο έκτρωμα.

Το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σταθερά και με συνέπεια,χρόνια τώρα, προτείνει και αγωνίζεται, και ακολουθεί τον μοναχικό και τίμιο δρόμο του αγώνα για  την προάσπιση της Ελευθερίας, και της Εθνικής ιστορικής μνήμης".


Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος,τόσο επί του "νομοσχεδίου", όσο και για άλλα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Δευτέρα 10 π.μ. - 2 μ.μ.
Τρίτη και Σάββατο 7 - 9:30 μ.μ.