Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ομιλίες ιστορικού και ιδεολογικού περιεχομένου στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7/12 στα κατάμεστα, για ακόμη μια φορά, γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, εκδήλωση με ομιλίες συναγωνιστών για ιστορικά και ιδεολογικά ζητήματα. 

Λόγω της επετείου της μάχης των Δεκεμβριανών του 1944, ο συναγωνιστής Χρήστος Τσιόλας αναφέρθηκε στην εποποιία της μάχης του Συντάγματος Χωροφυλακής «Μακρυγιάννη», όπου οι Ηρωικοί Έλληνες Χωροφύλακες πολέμησαν σθεναρά απέναντι σε υπέρμετρες δυνάμεις τους ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, χωρίς καμία βοήθεια και κατόρθωσαν να τους αποκρούσουν κρατώντας Ελεύθερη την Αθήνα και την Ελλάδα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση από την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων που ανέλυσε το ζήτημα του Εθνικισμού και γιατί δηλώνουμε Εθνικιστές. Η συναγωνίστρια ανέφερε ποια είναι η θέση της γυναίκας στο Κίνημα, καθώς και ποια θα είναι η θέση της μέσα σε μια Εθνικιστική Κοινωνία, ως μία γυναίκα ελεύθερη  και σεβόμενη απόλυτα τον φυσικό της ρόλο, μακριά από τα σύγχρονα "πρότυπα" του υπερκαταναλωτισμού και της δήθεν "απελευθέρωσης".


Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά σ' όλη την Ελλάδα, με συνεχείς ομιλίες και δράσεις τον πολιτικό της αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Λαϊκός Σύνδεσμός Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου