Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ… ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

Αφού πέρασε σχεδόν ένα 24ωρο, κι αφού τους έκραξε το πανελλήνιο (ακόμα κι ο Λοβέρδος του ΠΑΣΟΚ τους ζήτησε εξηγήσεις!), εδέησαν οι «εθνικόφρονες» να δώσουν απάντηση στον Ερντογάν Πασά, που είπε πως τους είχε προειδοποιήσει να μην πλησιάσουν τα Ίμια για να τιμήσουν τους τρεις ήρωες, κι αυτοί συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις του.
Την «απάντηση» έδωσε ο υπουργός Αμύνης Παναγιωτόπουλος – ο γνωστός… Βουκεφάλας των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία, που τότε χαρακτήριζε «άθλια» την Συμφωνία των Πρεσπών, και τις πρώτες μέρες που έγινε υπουργός της «εθνικοφρόνου», ενώπιον του Πάιατ, δήλωσε πως η άλλοτε «άθλια» συμφωνία… «επιτεύχθηκε για καλό σκοπό», πως «δεν είναι βάρος αλλά ευκαιρία» και πως «πρέπει να εφαρμοστεί κατά γράμμα, προκειμένου να «παράξει θετικά αποτελέσματα και να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον».
Ιδού η απάντησή του στον Ερντογάν:
«Εμείς εκείνη τη μέρα, όλη την Παρασκευή, τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού και παρακολουθούσαμε αυτό».
Άρα, είτε τους υποδείκνυε ο Πασάς τους να μην τιμήσουν τους ήρωες, είτε όχι, αυτοί δεν είχαν σκοπό να το κάνουν. Άλλωστε, εκείνη την ημέρα είχαν… άλλες δουλειές!
Αυτή είναι η ψοφοδεξιά! Τι δεν καταλαβαίνετε;